25. januar 2021
Ny flot julebelysning på facaden i Dianalund Centret giver hele området er herligt jule-løft. Her tager Charlotte Hjerpsted og centerplanner Flemming Skovbjerg nyskabelse i nærmere øjesyn umiddelbart efter opsætningen i fredags. PR-fotos
gallery icon

Se billedserie

Ny flot julebelysning på facaden i Dianalund Centret giver hele området er herligt jule-løft. Her tager Charlotte Hjerpsted og centerplanner Flemming Skovbjerg nyskabelse i nærmere øjesyn umiddelbart efter opsætningen i fredags. PR-fotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt julelys og julefest i Dianalund Centret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt julelys og julefest i Dianalund Centret
Ugebladet Vestsjælland - 25. november 2020 kl. 10:24

I fredags blev den nye julebelysning på og i Dianalund Centret tændt - en flot start på julehandelen, som der sættes ekstra fokus på, når centret på fredag holder julefest.

Centerforeningens store investering i julebelysning, både ude og inde i centret, er formidlet af centerplanner Flemming Skovbjerg. Og det er Ringsted firmaerne MK Illumination og Creation Group, der har klaret opsætningen af den omfattende udsmykning.

- Vi er meget tilfredse med resultatet og glæder os til at høre kundernes reaktioner på den flotte belysning, siger Charlotte Hjerpsted, formand for Centerforeningen.

Julefest fredag

På fredag, den 27. november, holder Dianalund Centret julefest. Blandt underholdningen er Sine og dukkerne, med frække Rikke og Gilbert, som giver børneunderholdning i top, når de fredag eftermiddag har hele to forestillinger i Dianalund Centret.

Julekonkurrencer

På Netto-torvet er der opstillet det fineste nisselandskab med fotostander - også opstillet på Mad-torvet - så besøgende via egne mobiltelefoner kan deltage i centrets foto-julekonkurrence. Fotostanderne er klar fra den 19. november.

Bedste foto vil blive præmieret med en julekurv til en værdi af 1.000 kr - tilpasset vinderen alder.

Desuden er der tre gavekort a 500 kroner på højkant til dem, der deltager i butikkernes »find julebamserne«. For at være med her, skal man hente en flyer i en af butikkerne først.

- Corona-epidemien sætter sine begrænsningerne, men vi har god plads, masser af luft omkring og sprit-af-muligheder overalt, understreger Charlotte Hjerpsted.

... og friske bolsjer

Dianalund Centret har også besøg af det populære Bolsjekogeri, som også vil være i centret flere gange i julemåneden.

Centret har denne fredag, hvor julehandelen for alvor skydes i gang, åbent til klokken 19.

Og så er der i øvrigt juleåbent i weekender op til jul til klokken 15 både lørdag og søndag. Og de tre sidste åbningsdage inden jul, den 21., 22. og 23., til klokken 18.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk