26. februar 2021
Det er den store hesteskoformet bygning, der snart står klar med 20 nye boligere, hvoraf de otte allerede er udlejet. Foto: Herbo Administration
gallery icon

Se billedserie

Det er den store hesteskoformet bygning, der snart står klar med 20 nye boligere, hvoraf de otte allerede er udlejet. Foto: Herbo Administration
Foto: Henrik Thor Schwarz-Nielsen +45 26870180 fotothor@gmail.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye boliger i Dianalund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye boliger i Dianalund
Ugebladet Vestsjælland - 22. januar 2021 kl. 14:37

Første etape af Dr. Sells Park stod klar 1. marts 2019, og rummede otte lejligheder på mellem to og fire værelser. Dr. Sells Park er det nye navn for det tidligere psykiatrihospital, der senest har været Røde Kors asylcenter.

Alle disse lejligheder er lejet ud og nu er turen kommet til etape to, som skal være indflytningsklar i første kvartal i år. Projektet omhandler Dr. Sells Vej 39, 41 og 43.

- Her er tale om den hesteskoformede hovedbygning og lejlighederne indrettes i bygningens stueplan samt 1. og 2. etage, fortæller Thor Nielsen fra Herbo Administration.

Alle lejligheder vil have udkig til ejendommens parklignende have og boligerne indrettes med nyt elementkøkken, nyt badeværelse, og i alle lejligheder vil der være udlagt lakeret trægulve.

- Anden etape består af i alt 20 lejligheder. Størrelserne på lejlighederne varierer fra 44 til 102 kvadratmeter og rummer fra to til fire værelser. Lejlighederne i stueplan får en mindre terrasser med direkte udgang til parken. Jeg kan oplyse, at otte af lejligheder er lejet ud, fortsætter Thor Nielsen.

Fællesskaber

I Dr. Sells Park er der lagt vægt på at tilbyde fællesskaber blandt beboerne.

Der er planlagt festsal med tilhørende køkken, borde/stole til omkring 80 gæster og dermed mulighed for at beboerne kan holde og invitere gæster til deres egne private fester.

- Vi overvejer ligeledes at medvirke til at arrangere kulturelle begivenheder, musik, foredrag, fællesspisninger med tema menuer, kurser med mere, oplyser Thor Nielsen.

Der er ligeledes planer om at skabe en parklignende have der giver mulighed for ophold, aktivitet, nydelse og samvær. Der kan eventuelt blive etableret en køkkenhave som beboerne i et fællesskab selv skal stå for.

- Den røde tråd og nerven på det gamle hospital ønsker ejerne bliver fællesskab, ejerskab, interesse, nærhed til naboerne og nærhed til naturen. Men også omsorg for omgivelserne, stedet og hinanden. Desuden planlægges der gæsteværelser, så gæster, der besøger beboerne, kan overnatte, slutter Thor Nielsen fra Herbo Administration.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk