15. april 2021
Heidi Knudsen i de nye lokaler på Østerled 3 i Gørlev. Foto: Charlotte Koefoed
Heidi Knudsen i de nye lokaler på Østerled 3 i Gørlev. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny start i Frisør Heidi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny start i Frisør Heidi
Ugebladet Vestsjælland - 07. april 2021 kl. 08:52

Frisør Heidi Knudsen, Frisør Heidi, har i flere år holdt til på Tværstenen 4 i Gørlev, men måtte for et par måneder siden se sig om efter nye lokaler.

Men inden hun nåede så langt, kom anden corona-nedlukning og saksene har ligget stille, for ingen frisører måtte klippe så meget som et hårstrå i egen salon.

Udsigten til at skaffe nye lokaler så lidt uldne ud, men da frisør Charlotte Nielsen i starten af året proklamerede, at hun lukkede sin salon, Bibis Hairdesign på Østerled 3, faldt brikkerne på plads.

- Jeg overtog lokalerne og udlejer har lagt nyt gulv og malet loft, så har jeg klaret resten. Jeg har glædet mig vildt meget, både til at få lov til at klippe kunderne igen, men sandelig også til at komme i nye lokaler, storsmiler Heidi Knudsen.

Hun har indrettet sig med tre betjeningspladsen og en vask, og i venteområdet har hun fået plads til mormors gamle, smukke arvestykke, et skønt, grønt sofasæt.

Første åbningsdag var tirsdag den 6. april, og ordrebogen var helt fuld fra morgenstunden.

- Jeg er blevet taget utrolig godt imod. Det er virkelig rørende. Mange af mine kunder er kommet med blomster og hilsner, det er bare skønt, siger Heidi Knudsen.

For at blive klippet skal man overholde en række restriktioner, blandt andet skal man kunne fremvise en negativ coronatest.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk