21. januar 2021
Mikkel Berthou er ny mekaniker i Ruds Vedby og forleden var lokalrådsformand i Ruds Vedby, Ingse Rasmussen, forbi med en buket og en varm velkomst. Privatfoto
Mikkel Berthou er ny mekaniker i Ruds Vedby og forleden var lokalrådsformand i Ruds Vedby, Ingse Rasmussen, forbi med en buket og en varm velkomst. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny mekaniker i Ruds Vedby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny mekaniker i Ruds Vedby
Opdateret 08. januar 2021 kl. 14:37
Ugebladet Vestsjælland - 08. januar 2021 kl. 14:34

Mikkel Berthou er 25 år gammel og mekaniker med fod på egen donkraft.

Han har i et års tid lejet lokalerne på Slagelsevej 22, men i oktober sidste år overtog har fuld ud ejendommen, der både rummer moderne værksted og privatbolig, hvor Mikkel Berthou bor med sin familie.

Han kalder sit værksted MB Auto&Teknik og tilbyder nu alle former for reparationer, forskiringsskader med mere i sit eget værksted.

- Jeg har egentlig haft mit firma i halvandet år, men har haft fuldtidsarbejde ved siden af, men for et par måneder siden gik jeg all in og satser 100% på mit eget firma. Og det går rigtig fint. Folk her i byen har taget godt imod mig og det er dejligt, fortæller Mikkel Berthou.

En af dem, der har fået øje på byens nye mekaniker, er lokalrådsformand, Ingse Rasmussen. Forlenden var hun forbi med en buket og en varm velkomst.

Miller Berthou stammer fra Nyrup og er udlært hos Automesteren Hans Erik Nielsen fra Stenlille, hvor han var den sidste lærling, der blev udlært, før Hans Erik Nielsen lukkede sit værksted og solgte til Rema 1000.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk