6. april 2020
Der var en stor kurv til Jørgen Hansen som tak for mange års ihærdigt arbejde for handelslivet i Gørlev. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Der var en stor kurv til Jørgen Hansen som tak for mange års ihærdigt arbejde for handelslivet i Gørlev. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Netværksmøder og ny tovholder til Gørlev Messen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netværksmøder og ny tovholder til Gørlev Messen
Opdateret 28. februar 2020 kl. 11:17
Ugebladet Vestsjælland - 26. februar 2020 kl. 12:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gørlev: Efter de traditionelle gule ærter var fortæret, ringede formand Steffen Olsen med klokken og efter Erik Andersen var blevet udpeget som dirigent, gik den årlige generalforsamling i Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn i gang.

Formandens beretning bød på en gennemgang af sidste års tiltag, hvor det mest markente var flytningen af Gørlev Messen til det første af sommerens to hesteskuer.

Bedre pladsfordeling og små justeringer blev diskuteret og af nye tiltag er Steffen Olsen optaget af at etableret netværksmøder, noget som Jens Leager fra Kalundborgegnens Erhvervsråd kun kunne sige godt om.

- Vi gør det også i Kalundborg og det giver et godt netværk, påpegede han. Han fik også sidst på mødet tid til at fortælle om rådets 30 års jubilæumsfest, som netop skal foregår på Den gamle Sukkerfabrik i Gørlev.

Jørgen Hansen takker af
Angående Gørlev Messen er planen, at den igen i år skal have plads på Gørlev Hesteskue. Men det bliver med en ny tovholder, for Jørgen Hansen, der tog stafetten sidste år og meldte sig som tovholde mellem udstillerne og hesteskue, flytter til Slagelse og derfor skal der findes en anden tovholder.

04UBV Gørlev handelsstandsforening_6

Han havde inden da fået fortalt om »Få det fikset« puljen, hvor der er to forslag, som bliver begunstiget, nemlig flagalleen og julebelysningen.

Valg til bestyrelsen
Der var valg til bestyrelsen og her var der genvalg til Steffen Olsen, Lars Steenberg, Henrik Ters, mens Charlotte Nielsen, har trukket sig fra bestyrelsesarbejdet, men fortsætter med at arbejde i midtbysgruppen. I hendes sted træder suppleanten Thomas Klembo fra Rema 1000.

Det betød at bestyrelsen var på plads. Som suppleant blev Lulu Harms Larsen valgt, revisorer blev Leif Juhl og Lars Nielsen, mens Henrik Juul blev revisorsuppleant.

04UBV Gørlev handelsstandsforening_15

Charlotte Nielsen forlod bestyrelsen for
at hellige sig arbejdet i midtbysgruppen,
der blandt andet sørger for de populære
torvedage.


Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk