11. juli 2020
Oplev Leif Sylvester i Ubby Forsamlingshus tirsdag den 29. oktober.
Oplev Leif Sylvester i Ubby Forsamlingshus tirsdag den 29. oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød multikunstneren Leif Sylvester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød multikunstneren Leif Sylvester
Ugebladet Vestsjælland - 17. oktober 2019 kl. 10:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foredraget tager udgangspunkt i to digtsamlinger »Mig og de andre« og »Danmark og mig«, og vil også synge et par sange undervejs. Leif starter med at tale om sin opvækst på Amager under krigen og i efterkrigstiden og de følelser og livssituationer, der fulgte med.

Han fortæller om krigens rædsler, den armod der kom i efterkrigstiden, livets mangler, død, vores forhold til døden, og om man tør at leve livet efter al det kaos.

I foredraget vil du også opleve Leifs fortælling om sin opvækst på »Lorteøen«, de første spæde kys, ungdoms kærlighed, voksen kærlighed, om den eneste ene, om at skrive sange og digte fordi man ikke kan lade være, om livets valg, om tilfældighedernes spil, om at lyve, at være dødelig syg og lære at leve med det, om håb og glæde ved at være sammen med dem, man elsker.

Helt kort fortalt, så vil du få et foredrag om livets vilkår. Det meste bliver fortalt som anekdoter og historier indimellem bliver det brudt af digt oplæsning og sange som er relevante til emnet på det pågældende tidspunkt. Alt sammen sagt med alvorligt humør og et glimt i øjet, så tilhørerne kan spejle sig på den gode måde og gå derfra med visheder om, at de ikke er alene med deres tanker og skavanker.

Undervejs underholdes også musik og sang ved Leif Sylvester og musiker Jarno Varsted.

Aftenen begynder med fællesspisning klokken 18, hvor Kim Kok ved Ubby Forsamlingshus og Hvidebæk Lokalråd i fællesskab har sammensat menuen. Klokken 19 går Leif Sylvester på scenen og underholder.

Arrangementet er et samarbejde mellem Kalundborg Bibliotekers Biblioteksklub og Hvidebæk Lokalråd.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk