12. december 2017
Max Thomsen er ny uddeler i SuperBrugsen i Dianalund i stedet for Kenneth Beenfeldt. Der er goddag/farvel reception fredag den 21. april. Foto: Per Christensen
Max Thomsen er ny uddeler i SuperBrugsen i Dianalund i stedet for Kenneth Beenfeldt. Der er goddag/farvel reception fredag den 21. april. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Max Thomsen er ny uddeler i Dianalund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Max Thomsen er ny uddeler i Dianalund
Opdateret 12. april 2017 kl. 16:54
Ugebladet Vestsjælland - 12. april 2017 kl. 16:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For et par uger siden kom det frem, at uddeler i SuperBrugsen i Dianalund har fundet nyt arbejde i Faxe Ladeplads i den spritnye SuperBrugsen der.

Siden da har spekulationerne gået på, hvem der skal overtage uddelerpladsen i SuperBrugsen i Dianalund.

Det er nu kommet på plads. Det er Max Thomsen, som kommer fra SuperBrugsen Stenlille, og som skal lede det store nye byggeri af SuperBrugsen i Dianalund. Han starter den 1. maj.

Fra flaskedreng til uddeler
For Max Thomsen er det noget af et drømmejob, der er dukket op. Han startede nemlig sin karriere som flaskedreng i selvsamme brugs i Dianalund.

- Jeg startede for 15 år siden som flaskedreng i Dianalund og var også elev her i brugsen. Efterfølgende kom jeg til Jyderup som souschef, til Herfølge, også som souschef. Derefter til var jeg i Svinninge som uddeler, i Gørlev og det sidste halvandet år har jeg været uddeler i Stenlille, remser Max Thomsen op.

Han glæder sig utrolig meget til at være med i den spændende proces at bygge en helt ny brugs op og sætte sit præg på butikken.

- Det bliver en utrolig interessant opgave, som jeg ser meget frem til. Det er ikke alle, der får lov til at gå fra at være flaskedreng, til at bygge helt ny brugs, griner Max Thomsen.

Forarbejdet med at få en ny SuperBrugsen til Dianalund, har stået på i over ti år og blev endelig besluttet i januar i år.

Max Thomsen er 31 år og bor med sin forlovede og parrets to børn i Havrebjerg.

I forbindelse med uddelerskiftet er der goddag og farvelreception fredag den 21. april mellem klokken 10 og 14.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk