18. maj 2021
Endelig kunne der komme gadevarer på centertorvet i Høng Centret, da butikkerne kunne slå dørene op tirsdag den 13. april. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Endelig kunne der komme gadevarer på centertorvet i Høng Centret, da butikkerne kunne slå dørene op tirsdag den 13. april. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af kunder og travlhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af kunder og travlhed
Ugebladet Vestsjælland - 14. april 2021 kl. 12:33

Tirsdag morgen klokken 9.30 blev der for første gang siden jul kørt gadevarer ud fra alle butikkerne omkring det centrale torv i Høng Centret. Det havde de mange butiksindehavere og ansatte glædet sig til og kunderne strømmede til.

Der var smil bag mundbindene og afstand mellem kunderne, men på parkeringspladsen kunne man tydelig se på de mange biler, at mange havde savnet at handle i de fysiske butikker.

- Jo, vi har haft travlt, fortalte Elin Pedersen fra Centerkiosken, og i Mega kunne Alessandra Wölm fortælle, at formiddagen var strøget af sted.

Hos Trine, Sportigan og Tomas Guldsmed var det samme melding, nemlig at kunderne var glade for igen at kunne komme til at handle, og der havde været tryk på dagen igennem.

Et par af centrets butikker har holdt åbent et par uger via deres bagdør, men også hos Kop og Kande og Tøjeksperten Flemming var der øget aktivitet.

Og en ting er helt sikkert, det pynter gevaldigt på centret, at der nu igen er gadevarer og liv på gangene, også selv om alle restriktioner skal følges.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk