4. august 2021
Vibeke Jensen har en diplomuddannelse i eksperimenterende billedfremstilling og billedpædagogik, og hun danner rum ved hjælp af prikkede motiver. Foto: Kunstnergaarden
gallery icon

Se billedserie

Vibeke Jensen har en diplomuddannelse i eksperimenterende billedfremstilling og billedpædagogik, og hun danner rum ved hjælp af prikkede motiver. Foto: Kunstnergaarden
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Malede collager og prikkede stemninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Malede collager og prikkede stemninger
Opdateret 17. juni 2021 kl. 15:36
Ugebladet Vestsjælland - 17. juni 2021 kl. 15:32

Dianalund: To kunstneriske kvinder dominerer Kulturhuset på Kunstnergaarden i disse dage, og man kan se deres kunstværker i weekender fra klokken 14-17 indtil den 4. juli.

Vibeke Jensen har en diplomuddannelse i eksperimenterende billedfremstilling og billedpædagogik. Hendes fremgangsmåde er, at hun prikker motiverne op, hvorefter hun binder motiverne sammen med laserende flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Karen Villia Jensen er uddannet teknisk assistent, og hun tog derefter en mere kunstnerisk overbygning på Blackpool College i England. Hun har solen som den gentagne faktor i billederne, hvor jordens dyr og naturens underfundighed tilsammen skaber et univers som ofte ligner et puslespil med lige linjer og mange forskellige mønstre.

Der er fernisering lørdag den 19. juni klokken 14-17, hvor kunstnerne vil være til stede.

Adressen er Kunstnergårdsvej 1, Dianalund.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk