16. juni 2019
Folkemøde Kalundborg i Høng annoncerede sidste år, at folkemødet flytter til området i og omkring Høng Centret. Nu kommer der også et folkemøde-løb til. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Folkemøde Kalundborg i Høng annoncerede sidste år, at folkemødet flytter til området i og omkring Høng Centret. Nu kommer der også et folkemøde-løb til. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løb til Folkemødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løb til Folkemødet
Opdateret 21. januar 2019 kl. 11:59
Ugebladet Vestsjælland - 18. januar 2019 kl. 10:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For at styrke Høng Løbeklub og Folkemøde Kalundborg i Høng er begge parter indgået i et samarbejde, som har udmøntet sig i et »folkemødeløb« på samme dag og samme tid som Folkemøde Kalundborg, altså den 25. maj. Folkemødeløbet skydes i gang umiddelbart efter den officielle åbning klokken 10 og de officielle taler på Folkemøde Kalundborg.

Løbet sættes i gang klokken 10.30 fra området omkring indgangspartiet ved ALDI i Høng Centret.

- Nærmere information om startstedet kommer senere, når planlægningen er nået længere hen på foråret, siger Kristine Ruus, Høng Løbeklub og John Højbusk, Folkemøde Kalundborg i Høng

Folkemødeløbet tilbyder ruter af forskellig længde og dermed sværhedsgrad. Ikke mindst ventes mange at stille op til at gennemføre den populære halvmaraton.

Der skal også være plads til børnene på folkemødeløbet og samtidig skal løbet også have en sværhedsgrad, så maratonløberne kan få lov at folde sig ud i forårssolen. I forbindelse med tiltaget får Høng Løbeklub fremstillet en særlig Folkemøde-medalje til løbet.

Som nævnt er planlægningen af både Folkemødeløbet og Folkemøde Kalundborg i fuld gang og når flere brikker er faldet på plads, sendes der yderligere information ud.

- Vi er begge meget begejstrede for samarbejdet, der sammen med beliggenheden ved Høng Centeret og centerets mange kunder, giver mulighed for at vi kan rekordmange gæster, lyder det fra Kristine Ruus fra Høng Løbeklub og John Højbusk fra Folkemøde Kalundborg i Høng.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk