16. april 2021
Thomas Østergaard, Kop og Kande og Flemming Nielsen, Tøjeksperten Flemming i Høng Centret kan åbne via deres bagdøre. Foto: Charlotte Koefoed
Thomas Østergaard, Kop og Kande og Flemming Nielsen, Tøjeksperten Flemming i Høng Centret kan åbne via deres bagdøre. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kop og Kande og Tøjeksperten åbner via bagdøren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kop og Kande og Tøjeksperten åbner via bagdøren
Ugebladet Vestsjælland - 26. februar 2021 kl. 09:52

Pressemødet onsdag åbnede for butikker uden for centre, mens centerbutikkerne stadig hænger i en tynd tråd.

Der blev lyttet med store øre, da der var pressemøde onsdag klokken 11 og regeringens udspil til en forsigtig genåbning af Danmark blev fremlagt.

Butikker uden for storcentre kan åbne, mens butikker i centre må kigge langt efter kunderne.

Men mindre du har en velegnet bagdør.

- Jeg ringede til Erhvervsstyrelsen, for at høre, hvad der kan lade sig gøre, fortæller Thomas Østergaard fra Kop og Kande i Høng Centret.

Her kunne man fortælle, at hvis politiet ellers kunne stå inde for forholdene, kunne man åbne via bagdøren.

- Så ringede jeg til politiet, som kunne fortælle, at den slags tog de skam ikke stilling til, og henviste til Erhvervsstyrelsen. Men tilbage hos Erhvervsstyrelsen var de helt skarpe: Har man en dør/bagdør ud til en vej eller en parkeringsplads, så må man gerne åbne for salg, så jeg åbner mandag, forklarer Thomas Østergaard.

Via hans brancheorganisation, Dansk Erhverv, har han forespurgt om, hvordan man definere storcenter.

- Det har de lovet at kigge nærmere på, for det er klart, at vi her i Høng ikke ser os selv som et storcenter og vi vil virkelige gerne åbne igen for alle butikkerne her, siger Thomas Østergaard.

Flemming Nielsen fra Tøjeksperten Flemming har også mulighed for at åbne via bagdøren og han er enig med Thomas Østergaard.

- Vi havde jo håbet på, at vi alle fik lov til at åbne, men som det er lige må vi vente og se hvad der sker. Men jeg holder også åbent via min bagdør, som ligger lige ud til parkeringspladserne, siger han.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk