22. oktober 2019
Før tirsdagens syng-med eftermiddag skulle begynde, fortalte De Frivillige kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsen om det arbejde, den lille forening udfører. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Før tirsdagens syng-med eftermiddag skulle begynde, fortalte De Frivillige kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsen om det arbejde, den lille forening udfører. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunaldirektøren dækkede bordene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunaldirektøren dækkede bordene
Opdateret 30. november 2018 kl. 10:31
Ugebladet Vestsjælland - 27. november 2018 kl. 15:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Inden tirsdagens syng-med arrangement løb af stablen, briefede Karen Støve fra De Frivllige i Høng, kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsen om, hvad de egentlig laver.

- Vi holder to arrangementer om måneden, et syng-med arrangement tirsdag og en søndagscafe. Musik og sang er det, der vækker mest glæde. Og så har vi et par ture ud af huset, fortalte hun.

De Frivillige har siden 2005 holdt arrangementer for de ældre på Høngs ældrecentre, men nu er det kun på Ældrecentret, man har arrangementer.

- For år tilbage kom der ikke så mange, men vi har været meget ihærdige og gjort meget ud af at informerer om vores arrangementer, så nu kommer der altid omkring 50-60 stykker, fortalte Hanrik Mandrup, mens han sad og tog imod gæsterne.

Men inden man kunne gå i gang med sangene, skulle der dækkes bord, brygges kaffe og hældes vand i kander og det blev kommunaldirektøren sat i sving med, mens de mange ældre strømmede til .

- Det er utrolig vigtigt, at vi selv kommer ud og får en fornemmelse af, hvad de mange frivillige går laver. De må aldrig erstatte den kommunale opgave, men det er et utrolig godt supplement, og jeg kan jo se, folk er glade og forventningsfulde. Sådan en dag er med til at give et godt indblik i det fantastiske arbejde, I går og laver, sagde Jan Lysgaard Thomsen.

De Frivillige består af otte ældre: Karen Støve, Henrik Mandrup, Inge Jensen, Doris Pedersen, Solveig Busk, Ingrid Nielsen, Kristen Schnieder og Erik Poulsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk