20. marts 2019
Søren Kristensen i Kirke Helsinge Forsamlingshus er klar med tre fællesspisninger i løbet af efteråret. Foto: Charlotte Koefoed
Søren Kristensen i Kirke Helsinge Forsamlingshus er klar med tre fællesspisninger i løbet af efteråret. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til fællesspisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til fællesspisning
Ugebladet Vestsjælland - 26. september 2018 kl. 07:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommeren er overstået og efterår og vinter nærmer sig. Men samtidig betyder det også, at Søren Kristensen i Kirke Helsinge Forsamlingshus er klar med tre omgange fællesspisning. Første gang er onsdag den 10. oktober, hvor der er skipperlabskovs med rugbrød, rødbeder og purløg til hovedret og æblekage med sukkerrasp, flødeskum og ribsgele til dessert.

Onsdag den 7. november kan man også komme til fællesspisning, og denne gang er der laksemousse til forret og indbagt svinemørbrad med champignonsauce, små stegte kartofler og årstidens grønt til hovedret.

Sidste fællesspisning i år er onsdag den 12. december, og ikke som tidligere annonceret den 14. december, hvor der er flæskesteg med rødkål, brunede kartofler og hvide kartofler, skysauce og surt, og desserten er risalamande med kirsebærsovs.

For alle fællesspisningerne gælder det, at der efter maden er kaffe og sødt.

Man skal tilmelde sig fællesspisningerne senest mandagen før og det er også muligt at bestille til afhentning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk