17. februar 2019
Jacob Skadhauge har fire biler til sig selv og sine medarbejdere, der løser store og små kloakopgaver over det meste af Sjælland. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Jacob Skadhauge har fire biler til sig selv og sine medarbejdere, der løser store og små kloakopgaver over det meste af Sjælland. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kloakken, den usynlige luksus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kloakken, den usynlige luksus
Ugebladet Vestsjælland - 10. september 2018 kl. 06:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ny bil i carporten, flot, nyt tag, eller en lækker tilbygning giver naboerne lidt at kigge på og man kan også selv nyde resultatet af sin investering. Men en ny kloak kan man ikke rigtig prale med, for ingen kan se, hvad det er, du har brugt pengene på.

- Det er penge lige ned i jorden, griner Jacob Kristian Skadhauge, JKS Kloak i Sæby.

Men han mener nu, pengene er givet godt ud.

- Det er jo sådan, at når det ikke virker, så er folk jo på den. Så kommer vi til undsætning og får toilettet til at virke igen, eller hvad der nu ellers måtte være galt. Vi klarer 10 ud af 10 problemer, for vi forlader ikke en kunde, uden problemerne er klaret, siger Jacob Skadhauge.

Han etablerede sit firma i 2011, men tog selv uddannelsen som autoriseret kloakmester i 2016 og har nu tre mand ansat til at servicere kunderne.

- Vi kører meget i hovedstadsområdet, men vil gerne arbejde mere lokalt, så vi bruger lidt mere tid hjemme, end på landevejen, pointerer Jacob, der selv har to skønne knægte på tre og fire år.

Vi laver det hele
På Jacob Skadhauges cv står der blandt andet student, agrarøkonom og nu autoriseret kloakmester. Han må også monterer rottespærrer og så laver han og hans mænd ellers alt der hører til kloakarbejdet.

- Det vil sige ny- om- og tilbygninger, hvor vi klarer alt fra at støbe betondækket til installationen af kloakkerne, vi klarer belægningen, rydder grunden før der skal støbes, vi kan udfører tv-inspektion, spule kloakkerne, etablerer dræn, og så etablerer vi forskellige former for løsninger til rensning af spildevandet samt separering af regnvandet, remser Jacob Skadhauge op.

JKS Kloak løser opgaver for såvel private som ejendomsselskaber og erhverv.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk