21. november 2018
Fire gode bud på festtøj i afslappet stil fra Ms D i Gørlev.
Fire gode bud på festtøj i afslappet stil fra Ms D i Gørlev.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klædt på til festen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klædt på til festen
Ugebladet Vestsjælland - 14. februar 2018 kl. 07:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fester er et vidt begreb og med mindre der i invitationen står noget om dresskode, er det helt op til de enkelte gæster at finde tøj, der passer til anledningen.

Det var Ditte Høyer fra Ms D i Gørlev noget om og hun har derfor fundet fire gode bud frem på tøj, der passer til flere forskellige typer fester.

- Nogen kan godt lide at have det helt store skrud på og være i det stiveste puds, mens andre føler sig bedre tilpas med at have tøj på, der er mere tilbagelænet og casual, men stadig festligt, siger Ditte Høyer.

Hun har givet fire giner tøj på fra sin modebutik Ms D i Gørlev.

Fra Choise har hun fundet et par smarte sorte trekvartlængde bukser med smart lynlås-detalje, en let og luftig tunika og et smart tørklæde til. Et sæt, der egner sig til mange typer fester.

En kjole fra Elinette med spanskinspireret flæse forneden kan bruges såvel til dagsfester, som til aftenfester, hvor der måske skal danses.

Mere casual er sættet fra Piont Neuf, som består af en fin blå/grøn nederdel med en blå top og fra My Soul giver den smarte jakke, der kan forkortes via en lynlås, en smart og frisk ramme om de sølvfarvede bukser og den elegante lange, hvide skjorte.

- I dag er alt gudskelov tilladt og man kan mikse på kryds og tværs som man vil. Der er masser af muligheder, så kom ind og bliv inspireret, opfordrer Ditte Høyer fra Ms D i Gørlev.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk