17. januar 2021
Vinder af julehuset 2020 blev Tovesvej 3. Her overrækker Mogens Gyldenvang på vegne af HHHIF førstepræmien på 3000 kroner
gallery icon

Se billedserie

Vinder af julehuset 2020 blev Tovesvej 3. Her overrækker Mogens Gyldenvang på vegne af HHHIF førstepræmien på 3000 kroner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julehuset er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julehuset er fundet
Ugebladet Vestsjælland - 20. december 2020 kl. 12:37

Høng som juleby 2020. Det var planen for HHHIF, da de udskrev en konkurrence om årets julehus. Nu er vinderen fundet.

- Tror du det bliver en succes? Mogens Gyldenvang vidste ikke helt, hvilket skib HHHIF, Høng Håndværker- handels- og industriforening, som han er medlem af, satte i søen, da de sidst i november opfordrede folk i postnummer 4270 til at julepynte deres huse og herefter skulle områdets borgere stemme via en kupon i Ugebladet Vestsjælland.

Man nåede måske ikke på højde med de virkelige hardcore byer, der har vundet titler som årets juleby, men det er hævet over enhver tvivl, at der er blevet pyntet betragteligt op i Høng.

- Jeg synes, det ser ud som Høng virkelige har taget opfordringen til sig og det har været en fornøjelse at gå tur i Høng og se de mange fine julehuse, siger Mogens Gyldenvang.

Vinderen af årets julehus 202 blav familien på Tovesvej 3 i Høng.

Søndag den 20. december klokken 12 blev stemmekuponerne talt op og ét hus havde fået særlig mange stemmer.

Tovesvej 3 fik nemlig tæt på 50 kuponer og det betyder, at familien der bor i huset, får besøg af Mogens Gyldenvang, der har 3000 gode danske kroner med til beboerne.

Andenpræmien på 2000 kroner går til Slagelsevej 12, som fik 26 stemmer, mens Slagelsvej 25 lå lige efter med 22 stemmer.

- Noget tyder på, at folk i området omkring Tovesvej har bakket flot op om deres nabo, for det er alle mulig forskellige mennesker, der har stemt, fortæller Mogens Gyldenvang.

Stemmer overalt i byen

Der er også blevet stemt på andre adresser. Borretoften 23, Askelunden 2, flere huse på Slagelsevej, Knudstrupvej i Løve, Bøgens Kvarter, Egens Kvarter, Ingesvej, Hvedevænget, Hovedgaden, Solbjergvej, Tranevej og Finderupvej har alle fået stemmer, men ingen af dem fik stemmer nok til at tru de tre vinderhuse.

10 ænder til udlodning

Da alle kuponerne var talt op, blev de igen lagt i den store julekasse og skarpt overvåget af Mogens Gyldenvang trak Ugebladets mediekonsulent, Gry Mørck, 10 kuponer. De 10 vindere af juleænder blev: Malte Nobel, Maiken Clausen, Gerda Sehested, Marianne Jacobsen, Annika Nielsen,Hansine Kleist Nielsen, C. Rasmussen, Sonje Raunskjær, Jens W. Kristensen og Kirsten Hansen.

De kan alle hente deres juleand hos købmand Frank Jensen, Spar på Hovedgaden 50 i Høng.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk