12. august 2020
Jeanette Bang Jensen, ny brugsuddeler i SuperBrugsen i Dianalund, og Bente Riis, formand for butiksrådet, var forleden rundt og hilse på i alle butikkerne i Dianalund Centret. Foto: Charlotte Koefoed
Jeanette Bang Jensen, ny brugsuddeler i SuperBrugsen i Dianalund, og Bente Riis, formand for butiksrådet, var forleden rundt og hilse på i alle butikkerne i Dianalund Centret. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jeanette er ny uddeler i Dianalund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeanette er ny uddeler i Dianalund
Opdateret 06. marts 2020 kl. 14:09
Ugebladet Vestsjælland - 05. marts 2020 kl. 14:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jobnyt: Max Torndahl har skiftet uddelerjobbet i Dianalund ud med et projektlederjob i Coop. Jeanette Bang Jensen er ny uddeler.

Af Charlotte Koefoed

Dianalund: Det er en lidt kringlet historie. Historien om, hvordan 32-årige Jeanette Bang Jensen blev uddeler i SuperBrugsen i Dianalund.

Det forholder sig nemlig således, at Jeanette havde søgt om jobbet som souschef i Dianalund, og havde fået jobbet, men inden hun overhovedet var begyndt, havde den daværende uddeler, Max Torndahl, fået nyt job og sagt op.

- Hans stilling søgte jeg, og var til samtale. Resultatet blev, at jeg fik jobbet inden jeg overhovedet var kommet i gang som souschef, griner Jeanette Bang Jensen.

Derfor begyndte hun i SuperBrugsen som planlagt den 14. februar og mandag den 1. marts indtrådte hun i stillingen som brugsuddeler.

Der var tre til samtale om stillingen som uddeler og det viser en vis interesse for SuperBrugsen i Dianalund.

- Det kan være svært at skaffe souschefer og uddelere til landdistrikterne, så vi er jo rigtig glade for, at tre søgte stillingen. Det viser, at den opgradering vi har fået her i Dianalund, har givet pote, siger Bente Riis, der er formand for butiksrådet i SuperBrugsen i Dianalund.

Præsenteret i centret
Forleden var hun sammen med Jeanette Bang Jensen rundt i Dianalund Centret og hilse på i butikkerne og præsentere den nye uddeler.

Jeanette Bang Jensen er udlært i SuperBrugsen i Jyderup, faktisk mens Max Torndahl var souschef, så kom hun til Fakta i Svinninge, til Kvickly på Frederiksberg, som souschef i SuperBrugsen i Tåstrup, til Sjællands Odde og senest i Hedehusene, så det er en kvinde med er solidt cv og erfaring.

- For mig er det meget vigtigt, at der er orden og struktur i butikken og derfor går jeg meget op i, at butikken præsenterer sig flot. Og så går jeg ind for en synlig ledelse, slutter Jeanette Bang Jensen.

Privat bor Jeanette Bang Jensen i Holbæk sammen med sin kone Natascha og parrets tre børn på seks og to år, samt en baby på fem måneder.

I forbindelse med uddelerskiftet i Dianalund, er der nu en stilling som souschef og en stilling som salgsleder i tørvarer til besættelse snarest muligt.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk