16. januar 2021
Borgmester Gert Jørgensen og kulturminister Joy Mogensen venter på at tale ved den alternative festival på Parkeringspladsen ved Dianalundcentret i foråret 2020
Borgmester Gert Jørgensen og kulturminister Joy Mogensen venter på at tale ved den alternative festival på Parkeringspladsen ved Dianalundcentret i foråret 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad skal vi huske fra 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad skal vi huske fra 2020
Ugebladet Vestsjælland - 02. december 2020 kl. 07:37

Sidste år påbegyndte Lokalarkivet i Dianalund en tradition, hvor man bad brugerne om at indsende et foto eller en artikel om det, de syntes eftertiden skulle huske fra 2019. Den tradition fortsætter i år.

Sidste år var det indvielsen af parken »På Banen«, der løb af med sejreren. Men der kom mange andre gode forslag ind: lukning af Brandstationen på Filadelfia, et hus, der brændte i Karsholte, Grundlovsfesten og mange andre ting.

I år er den alt overskyggende begivenhed nok coronakrisen. Men andre begivenheder kan måske tænkes. Og apropos coronakrisen: hvilket foto, brev eller artikel vil blive det ikoniske billede af Coronakrisen i Dianalund?

- Send dit foto eller brev ind til Lokalarkivet til jmog@soroe.dk eller læg det i vores røde postkasse i Borgerhuset. Du kan også aflevere det i åbningstiden, torsdage kl.13-17, opfordre Jørgen Mogensen, arkivleder.

Alle bidrag vil blive udstillet i Arkivet december og januar. En gruppe på syv personer vil udpege vinderen først i januar.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk