26. marts 2019
Kim Guldborg har tre ansatte i sit tømrerfirma, der klarer alle former for tømrerarbejde og har ekspertice indenfor affugtning og skimmelbekæmpelse. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Kim Guldborg har tre ansatte i sit tømrerfirma, der klarer alle former for tømrerarbejde og har ekspertice indenfor affugtning og skimmelbekæmpelse. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høng-tømrer med fokus på kvalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høng-tømrer med fokus på kvalitet
Ugebladet Vestsjælland - 17. september 2018 kl. 16:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gode materialer og kvalitetsarbejde hænger godt sammen, når man bygger nyt, laver en tilbygning eller renoverer sit hus. Det mener 29-årige Kim Guldborg, der siden 2015 har været selvstændig tømrer med eget firma, Guldborg Tømrer- og montage.

Født og opvokset lidt uden for Høng mellem Kulby og Herslev er Kim Guldborg lokalkendt og han tog sin tømreruddannelse i Slagelse, hvor han var i lære hos Erling Sørensen, Dansk Affugterservice.

Kim har arbejdet hos Georg Berg og JBS, men gik for tre år siden solo med masser af opgaver nord for Roskilde.

- Det er gået rigtig fint og jeg er glad for at være selvstændig, men jeg kunne godt tænke mig at få lidt flere lokale opgaver. Det er en lang køretur, smiler Kim Guldborg.

Lige for tiden laver han og de tre ansatte i firmaet kvalitetsudestuer i Nordsjælland, men han har mange egenskaber i sin værktøjskasse.

Hold øje med fugt og skimmel
I sit arbejde som tømrer støder Kim Guldborg på huse, hvor der har været eller er fugt og det skaber grobund for skimmel. Og det skal man gøre noget ved.

- Jeg har en god ven, som også en min samarbejdspartner og vi udfører kvalificeret fugtteknik. Rigtig mange tømrermestere tilbyder i dag affugtning af vandskader og skimmelsanering af skadede områder i boligen, men ganske få af dem er rent faktisk udannede og det kan give længere proces eller måske slet ingen permanent løsning. Men min makker Henrik Nielsen er uddannet på Teknologisk Institut og derfor helt med på de nyeste teknikker til at fjerne fugt og skimmel, forklarer Kim Guldborg.

Kvalitet og gode materialer
Arbejdet skal udføres ordentligt og inden for den aftalte tidsramme. Det er et kodeord for Kim. At materialerne skal være af god kvalitet, er også en grundsten i Kims arbejde.

- Tingene holder simpelthen bedre, når det er gode materialer, man vælger. I sidste ende sparer man ikke penge på at bruge billige materialer, når tingene ikke holder eller man skal bruge en masse kræfter på vedligeholdelse, siger Kim Guldborg.

Selv bor Kim i et hus på Møllevej i Høng, som han selv har sat i stand ude og inde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk