25. september 2020
Mia Hald, Helle Wly og uddeler Per Hansen
Mia Hald, Helle Wly og uddeler Per Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp SuperBrugsen med at få pynt på juletræet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp SuperBrugsen med at få pynt på juletræet
Ugebladet Vestsjælland - 03. december 2019 kl. 15:59

Drillenissen har været på spil og alt julepynten fra SuperBrugsen i Høng er på forunderlig vis forsvundet.

Derfor har Mia Hald i slagterafdelingen og Helle Wly i ferskvare fået den glimrende ide, at de vil bede byens børn om at komme og hjælpe med at lave noget nyt julepynt.

- Vi sætter nogle borde op udenfor og bestyrelsen har lovet at komme og hjælpe til og så håber vi, at alle byens børn vil være med til at lave julepynt, som skal hænges på vores juletræ. Det sker lørdag den 7. december fra klokken 11 til 13, fortæller Helle Wly.

Julehyggedag

Der er lagt op til en rigtig julehyggedag i SuperBrugsen, hvor alle er velkomne til at komme og være med.

Der vil være gløgg og æbleskiver til julepyntsklipperne og man skal huske at skrive navn på sit julepynt. Hvis man ikke kan komme lørdag den 7. december, er man velkommen til at komme ind med noget pynt, men har lavet derhjemme.

- Vi skal bare have det inden den 15. december, siger Mia Hald.

Alle, der har lavet julepynt, kan komme og hente det igen lørdag den 21. december og SuperBrugsen kvitterer med en slikpose som tak for hjælpen.

Tinka-kort

Coop har i år et samarbejde med TV 2´s julekalender og »Tinka og Kongespillet«. Man kan købe en fin samlemappe og hver gang man handler for 100 kroner, får man en pakke kort.

Lørdag den 21. december vil der være byttedag i SuperBrugsen, hvor man kan komme med sine kort og dubletter og bytte med andre samlere, så man kan få sit samlebog fuld inden juleaften.

Fakta om Tinka-kortene

Børn, der glæder sig til årets julekalender på TV 2, behøver ikke at vente helt til 1. december for at komme tættere på 'Tinka og Kongespillets' magiske univers. Coop har i samarbejde med TV 2 udviklet samlealbum og samlekort, som allerede fås fra 15. november. Men kun i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli'Brugsen.

Kortene kan indsættes i samlealbummet, som også giver børnene mulighed for at gå på opdagelse i Nissernes Rige og Menneskenes Verden. Blandt andet ved at få uddybende historier om 'Tinka og Kongespillets' forskellige karakterer, ved at løse små opgaver og gåder og ved at afprøve sjove madopskrifter fra Go Cook.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk