16. juni 2019
Historikeren Kaare Johannessen besøger den 4. februar Reerslev Forsamlingshus, hvor han holder foredraget » Familieliv - fra nomadestamme til kernefamilie«. Privatfoto
Historikeren Kaare Johannessen besøger den 4. februar Reerslev Forsamlingshus, hvor han holder foredraget » Familieliv - fra nomadestamme til kernefamilie«. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Historien om den danske familie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Historien om den danske familie
Ugebladet Vestsjælland - 22. januar 2019 kl. 07:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Familien er rammen om det moderne, danske liv. Fra politisk hold tales der om »familieværdier«, vi fejrer den traditionelle »familiejul«, og tager på »familieferier« - muligvis endda i vores »familiebil«. En stor del af danskerne bor i énfamilieshuse. Familien er definerende for den moderne dansker, den er selve kernen i vores identitet. Men hvordan har familien egentlig set ud, set i et historisk perspektiv? Har familien altid været indrettet, som den er nu, med far, mor, 2,4 børn og en kanariefugl? Er familien en naturgiven ting, eller er den kulturelt betinget?

Nogle af de spørgsmål vil historiker Kaare Johannessen forsøger at svare på, når han den 4. februar besøger Reerslev Forsamlingshus for at holde foredraget »Familieliv - fra nomadestamme til kernefamilie«.

Kaare Johannessen kalder sig for »stand-up historiker«, og har flere gange tidligere besøgt Kalundborg Kommune, og hver gang er billetterne blevet revet væk.

Inden foredraget er der fællesspisning. Tilmelding til arrangementet sker direkte til Reerslev Forsamlingshus.

Rye

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk