12. april 2021
Jonas Bach Christensen og Lars Steenberg glæder sig over to ting. Foråret er på vej og butikken kan åbne. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Jonas Bach Christensen og Lars Steenberg glæder sig over to ting. Foråret er på vej og butikken kan åbne. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gørlev åbner igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gørlev åbner igen
Ugebladet Vestsjælland - 26. februar 2021 kl. 17:52

Da onsdagens pressemøde var vel overstået, kunne alle butiksindehavere i Gørlev ånde lettet op. Butikkerne på under 5000 kvadratmeter udenfor centre må nemlig gerne åbne.

Det glæder man sig til i de forskellige butikker.

Mette Thrane kan endelige åbne fuldt ud og ikke kun i pakkeafhentningsdelen, Luve Smykker og Ure og Luve for Kids, Fri Bikeshop, Lynghuset. Punkt 1, Expert og Lysmesteren og andre butikker kan nu åbne, også Xl Byg kan slå dørene op, ligesom Jem og Fix igen er klar til at modtage kunderne.

- Det er jo skønt, at vi fik den udmelding, så vi jubler alle sammen, lyder det fra Gørlev Handels- og Erhvervsforenings formand, Steffen Olsen.

Ude i butikkerne er glæder heller ikke til at tage fejl af.

Hos Fri Bikeshop er Lars Stenberg og Jonas Bach Christensen glade.

De har haft åbent for reparationer hele tiden, men nu kan de åbne butikken og tidspunktet er det helt rigtige.

- Solen skinner og foråret er på vej. Det er nu, folk begynder at købe cykler igen, så vi er meget tilfredse med, at kunne slå dørene op, siger Lars Steenberg.

Han har blandt andet brugt nedlukningen til at få helt ny bagvæg bag kassen og masser af gode varer.

Hos Luve Smykker og Ure og naboen, Luve for Kids, er glæden også til at tage og føle på.

- Vi er så glade. Og vi har savnet kunderne, så det er skønt at kunne komme i gang igen. Inden i tøjbutikken har vi en masse gode udsalgsvarer, så vi er rigtig ivrige efter at få gang i hjulene, siger Jane Niemann, som er indehaver af Luve Smykker og Ure.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk