21. oktober 2019
Jørgen Hansen er tilbage i rollen som arrangør af Gørlev Messen, der i år afvikles samtidig med Heste- og kræmmermarkedet i Gørlev. Foto: Charlotte Koefoed
Jørgen Hansen er tilbage i rollen som arrangør af Gørlev Messen, der i år afvikles samtidig med Heste- og kræmmermarkedet i Gørlev. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gørlev Messen er på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gørlev Messen er på plads
Ugebladet Vestsjælland - 11. juni 2019 kl. 08:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da formand for Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn, Steffen Olsen, til generalforsamlingen sidst i februar fortalte, at man i foreningen ikke kunne finde de fornødne kræfter til at arrangerer Gørlev Messen, var redningen tilstede i lokalet. Jørgen Arnam-Olsen og Helge Carlsson fra Gørlev Udvalget, der hvert år afvikler to heste- og kræmmermarkeder, havde nemlig et tilbud til messefolkene: Kom med på hestemarkedet og få 10.000 gæster forbi jeres stande. De havde et ledigt område, de tænkte kunne anvendes til messeudstillerne, og næppe havde De fremlagt ideen, før Jørgen Hansen havde lappen i vejret og tilbød at være tovholder på messen.

Han har tidligere været med til at arrangerer messen, så opgaven er ikke uvant.

- Jeg har arbejdet med at skaffe udstillere til messen siden marts måned og det er nu lykkedes, siger en glad Jørgen Hansen.

Otte udstillere, flere debutanter

Der er kommet otte tilmeldinger og det er nok til at Gørlev Messen afvikles. Der er nogle gengangere, men også tre debutanter i messe-sammenhæng. De tre nye er DanSommer, Kragerup Gods og Leif Juhl, mens de garvede udstillere er XL Byg Gørlev, DanBolig, Niels Kæmpe, Enghavens Entreprenør, Svallerup Auto og Asger Andersen.

- Vi har fordelt pladsen imellem de otte udstillere og glæder os til at byde de mange heste- og kræmmergræster velkommen til standene, siger Jørgen Hansen. Han vil selv være tilstede i XL Bygs stand.

Det er første gang Gørlev Messen afvikles på denne måde, men man håber på, det bliver en tilbage vendende begivehed.

- I år er der flere, der allerede havde ferien på plads og derfor ikke kunne være med, men det kan man nå at tage højde for til næste år. Hesteskuet foregår hvert på i uge 27, siger Jørgen Hansen.

Messen afvikles lørdag og søndag den 6. og 7. juli. Lørdag fra klokken 10 til 18 og søndag fra klokken 10 til 17.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk