12. december 2017
Maleriet »Dansegulv«.
gallery icon

Se billedserie

Maleriet »Dansegulv«.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Galleri Tidsrum slår dørene op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Galleri Tidsrum slår dørene op
Ugebladet Vestsjælland - 12. oktober 2017 kl. 08:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Netop rummet er det sted, hvor tiden går og tidens bølge opstår. Det rum kan man komme til fra flere sider, og her kan vidt forskellige kunstnere mødes med publikum og sammen skabe nye bølger.

Det er tankegangen bag navnet på det kunstgalleri, der på lørdag den 14. oktober åbner på Ougtvedvej 2 nær Ruds Vedby: »Galleri Tidsrum«. Galleriet ligger meget tæt på grænsen mellem Kalundborg og Sorø Kommuner.

Det er ægteparret Anette Slot og Kaj Flemming Nielsen - bosat på Reersø - der selv er aktive kunstnere med henholdsvis tekstiler og abstrakte malerier som udtryksformer, der åbner det nye galleri med henblik på udstilling og salg af egne værker.

Åbningen følger en meget velbesøgt udstilling af Kaj Flemming Nielsens nyeste 25 malerier på Kulturcenteret Knudsrødgaard.

Galleriet åbner med en udstilling baseret disse malerier, men derudover vil Anette Slot udstille sine vævede duge og puder samt »up-cyclede« lamper med skærme forarbejdede af vævegarn.

Længere frem i lyset
For begge kunstnere gælder, at det er mange års udfoldelser i kunstens verden, som nu bliver prioriteret for at komme længere frem i lyset. Således er galleriet ikke blot et salgssted for kunst, men i højere grad et middel til at møde kunstinteresserede og udvikle sig i en åben dialog.

- Vi vil gerne fange tidens bølge og surfe lidt på den, og vi ved, det er svært, men hvis vi ikke prøver, lykkes det i alt fald ikke. De forudsætninger, som især unge kunstnere høster på kunstakademier og andre kunstskoler, har vi naturligvis ikke, men vi har pulsen fra den store verden uden for kunstkredse med i bagagen - den

virkelige verden.
Egne værker
Det er kun vores egne værker, der udstilles i denne omgang, men ambitionen er helt klart, at andre kunstnere også må føle sig tiltrukket af vores tanke om tid og rum og udstille

deres kunst i dialog med publikum. Nu har vi taget første skridt i håbet om, at både yngre og ældre kunstnere også får lyst til af prøve kræfter med bølgen og surfe videre på den.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk