26. februar 2020
Der er 19 medlemmer af Dianalund Frimærkeklub og de byder lørdag den 14. september indenfor i den tidligere byrådssal i Borgerhuset til frimærkemesse. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Der er 19 medlemmer af Dianalund Frimærkeklub og de byder lørdag den 14. september indenfor i den tidligere byrådssal i Borgerhuset til frimærkemesse. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frimærkemesse i Borgerhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frimærkemesse i Borgerhuset
Ugebladet Vestsjælland - 08. september 2019 kl. 14:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år dukkede omkring 50 personer op til frimærkemessen i den tidligere byrådssal i Borgerhuset i Dianalund.

- Det fremmøde var vi meget tilfredse med, siger formand for frimærkeklubben, Jørgen Schiøtt.

Derfor gentages succes'en igen i år lørdag den 14. september med samme koncept, nemlig at alle interesserede kan komme med deres egne frimærker og få dem vurderet, og man kan også få et indblik i, hvad medlemmerne af Dianalund Frimærkeklub går og laver.

- Vi har alle sammen vores samlinger med, så der er noget at kigge på. Og så holder vi auktion klokken 14 over forskellige samlinger, fortæller Ove Pedersen fra frimærkeklubben.

En af dem, der har en samling med, er Palle Nielsen. Han samler blandt andet på tyske frimærker og har sommeren igennem gået og sorteret og sammensat en helt speciel samling af tyske frimærker fra før Tyskland blev samlet.

- Frimærkerne er fra de delstater, der var dengang, for eksempel fra Hamborg, fortæller Palle Nielsen.

Alle interesserede er velkomne til messen, der lukker dørene op klokken 10 og der er åbent frem til klokken 15. Klokken 14 er der auktion og man er velkommen til at tage egne frimærker med til salg eller vurdering.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk