13. december 2018
Torben Spohr har sin virksomhed på Fyrrevænget, hvor han også bor sammen med sin kæreste Gitte Andersen. Foto: Merete Jensen
gallery icon

Se billedserie

Torben Spohr har sin virksomhed på Fyrrevænget, hvor han også bor sammen med sin kæreste Gitte Andersen. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra glad elektriker til lykkelig skiltemager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra glad elektriker til lykkelig skiltemager
Ugebladet Vestsjælland - 07. november 2017 kl. 19:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lå ikke lige i kortene, at den uddannede elektriker fra Nørre Snede i hjertet af Jylland skulle ende med egen skiltevirksomhed i Dianalund. Men skæbnen førte Torben Spohr på - tja, rette spor.

Spohr Skilte blev for alvor en realitet den 15. juni i år, efter at skilteproduktionen havde været en hobby de seneste tre år.

- Man kan vel sige, at jeg har lært faget hen ad vejen. De seneste år har jeg taget et hav af kurser, så jeg føler mig i dén grad godt klædt på til at varetage de mange forskelligartede opgaver. Det vigtigste for mig er også, at jeg er glad, hver eneste dag jeg skal på arbejde. Hver dag byder på nye og spændende opgaver, og som selvstændig har jeg mulighed for selv at strukturere arbejdsdagen, siger han og fortsætter:

- Mine færdigheder som elektriker gør, at jeg har en teknisk forståelse for blandt andet opsætning og programmering af de nyeste LED-skilte. Det rent kunstneriske med det grafiske arbejde hygger jeg mig enormt meget med, for jeg kender ikke de grafiske retningslinjer - og lader mig naturligvis heller ikke begrænse af dem. Hos mig er alt muligt. Men hvis en kunde vil have en professionel grafiker ind over en opgave, så har jeg gode kontakter, siger han.

Alsidigt arbejde
Så når Torben Spohr siger, at alt er muligt - så mener han det. Det er ikke så længe siden, at han blev bedt om at printe 200 brosten til RealMæglerne. Han er også i fuld gang med at lave refleks-alarmskilte til et alarmfirma, bil- og vinduesdekoration, laver plakater, roll-up, skilte, bannere, golfbolde, isskrabere, nøglesnore - ja, selv duge laver han print på. I storformat klarer Torben Spohrs maskiner en bredde på 160 centimeter og uendelig længde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk