20. oktober 2019
Ved du noget om Kirke Helsinge, så del din viden med arbejdsgruppen, der er i gang med at skrive en bog om byen. Foro: Lokalhistorisk Arkiv
gallery icon

Se billedserie

Ved du noget om Kirke Helsinge, så del din viden med arbejdsgruppen, der er i gang med at skrive en bog om byen. Foro: Lokalhistorisk Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fortæl dine erindringer om Kirke Helsinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fortæl dine erindringer om Kirke Helsinge
Opdateret 19. juni 2019 kl. 11:16
Ugebladet Vestsjælland - 19. juni 2019 kl. 11:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Helsinge var i 1800-tallet den næststørste by i Løve Herred og der har været skole i byen før 1700. Lokalhistorisk Arkiv i Gørlev har nedsat en gruppe, der skal samle erindringer, historier og minder sammen til en bog, og denne gruppe er allerede i gang med arbejdet.

For at få lokale borgere inddraget og få nye vinkler og historier til den kommende bog, har arbejdsgruppen arrangeret, at folk, der har en god historie, kan komme og fortælle den til arbejdsgruppen. Første møde foregår på Birkely på Ryevej 28 onsdag den 19. juni fra klokken 19 til 21 og igen torsdagen efter den 27. juni fra klokken 15 til 17.

Begge dage vil der være lokale ildsjæle og flere fra Lokalarkivet til stede for at høre om erindringer eller ideer til bogen.

Kan man ikke komme en af de to dage, er der også mulighed for at kigge forbi arkivet om tirsdagen eller kontakte Anne Christensen, formand for Lokalhistorisk Arkiv i Gørlev.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk