21. marts 2019
Torsdag den 11. oktober er der foredrag i Mødestedet på Reersø. Det er Finn Jensen og Henning Bonde, der fortæller om nedkastninger under Anden Vedrenskrig.
Torsdag den 11. oktober er der foredrag i Mødestedet på Reersø. Det er Finn Jensen og Henning Bonde, der fortæller om nedkastninger under Anden Vedrenskrig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag i Mødestedet om 2. Verdenskrig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag i Mødestedet om 2. Verdenskrig
Ugebladet Vestsjælland - 03. oktober 2018 kl. 14:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 11. oktober er der foredrag i Mødestedet på Reersø om nedkastninger under Anden Verdenskrig omkring Tissø og Kattrup Gods.

Finn Jensen har sammen med Henning Bonde fundet frem til interviews med tre modstandsfolk fra modtagegruppen omkring Kattrup - unge mennesker, som mere eller mindre tilfældigt blev »inviteret« til at deltage, men som ikke var i tvivl, da de blev spurgt, om de ville være med.

Hør om nedkastninger, fængselsophold, forhør, Frøslev-lejren, De Hvide Busser og meget mere i et spændende nærværende foredrag, som alt sammen har fundet sted i en ikke for fjern tid i vores egen kommune.

Det hele er krydret med billeder på storskærm.

Foredragsholderne Henning Bonde og Finn Jensen har sammen holdt andre foredrag, blandt andet om »Husjomfruen, Mærsk og Kattrup Gods«.

Det anbefales man skynder sig at købe billetter. Sidst de to populære foredragsholdere fortalte om nedkastninger under Anden Verdenskrig, måtte der meldes udsolgt flere dage før arrangementet.

Der er gratis adgang men der opkræves en beskeden pris for kaffe og kage.

Det er menighedsrådet på Reersø, der står bag arrangementet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk