15. august 2020
De smukke klassiske julestjerne med lys i er selvfølgelig med på julemarkedet på Gårdbutikken Lindegården. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

De smukke klassiske julestjerne med lys i er selvfølgelig med på julemarkedet på Gårdbutikken Lindegården. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farmor Almas æbleskiver og masser af julerier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farmor Almas æbleskiver og masser af julerier
Ugebladet Vestsjælland - 18. november 2019 kl. 13:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For 10-12 år siden, da Sune og Laila Jensen første gang blændede op for julemarked i deres nye gårdbutik, Lindegården, var farmor Almas æbleskiver på programmet, ligesom gløggen også var hjemmelavet.

Det er begge dele stadig, men ellers er der sket rigtig mange ting i Lindegården gennem årene.

For eksempel er julemarkedet vokset fuldstændig eksplosivt og butikken har knopskudt sig ud i stort set alle retninger, dog ikke i højden.

Men lokalerne er gradvist blevet istandsat, der er kommet drivhuse og overdækket terrasse, så der er plads til alle de fine ting, Lindegården tilbyder.

Alt i julerier

Jule adventskranse, julegran, nisser, juleblomster, juletræer, kirkegårdspuder, og meget andet står klar ude, og inde i butikken er der pyntet op til jul, så man næsten ikke kan få armene ned.

Billede

Gamle, fine klassiske ting som papirstjerner med lys i, det fineste julepynt, smukke juledekorationer, masser af julegodter og ikke mindst en sandt eldorado i delikatesser, kaffe, te, specialøl og spiritusser.

Genbrugsjuletræ

I den mere specielle afdeling er de fine juletræer i metal, som tåler at blive genbrugt år efter år. De fås i to størrelser og man kan pynte dem helt efter eget ønske i smukke farver. Sune Jensen har pyntet et med smukke grønne julekugler, men alle farvevarianter er at finde i Lindegården.

Julemarkedet foregår lørdag og søndag den 23. og 24. november, begge dage fra klokken 10 til 17.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk