26. marts 2019
Troels Andersen, TA Auto i Ubby opfordrer bilisterne til at få vinterdæk på bilen inden den 1. november. Foto: Charlotte Koefoed
Troels Andersen, TA Auto i Ubby opfordrer bilisterne til at få vinterdæk på bilen inden den 1. november. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få nu bare de vinterdæk på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få nu bare de vinterdæk på
Ugebladet Vestsjælland - 20. oktober 2018 kl. 14:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En dejlig sommer er forbi og efteråret og vinteren byder sig til. Det betyder at man som bilejer skal tænke på at klargøre bilen til de kolde måneder.

En af de ting, man skal holde øje med er batterier og kølervæske.

- Det er en god ide at få sin bil tjekket inden vinteren kommer og en af de ting, der ofte kan være problemer med, er batteriet. Det tjekker vi og vi tjekker også kølervæsken. Og når vi har bilen inde på værkstedet, er det smart at få vinterdækkene på. Som tommelfingerregel siger vi, at de skal være på inden 1. november, siger Troels Andersen, indehaver af TA Auto.

Der er ikke noget lovkrav i Danmark om, at man skal have vinterdæk på sin bil, men det er der for eksempel i Sverige, Norge og Tyskland.

- Når vi skifter til vinterdækkene, kigger vi lige på bilen og ser, om bremserne har det godt, og om der er et eller andet, vi skal være særlig opmærksomme på. Det giver tryghed at få sin bil tjekket med jævne mellemrum, siger Troels Andersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk