11. maj 2021
Sidste år gik erhvervsprisen fra Høng Erhvervsforening til Anders Petersen, ejer af HTS Høng (t.v.) - her sammen med formand John Anderberg. Privatfoto
Sidste år gik erhvervsprisen fra Høng Erhvervsforening til Anders Petersen, ejer af HTS Høng (t.v.) - her sammen med formand John Anderberg. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Digital generalforsamling og ny hjemmeside,men ingen erhvervspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Digital generalforsamling og ny hjemmeside,men ingen erhvervspris
Ugebladet Vestsjælland - 01. maj 2021 kl. 12:52

Sidst i februar 2020 holdt HHHIF, i daglig tale Høng Erhvervsforening, generalforsamling som man plejer med beretning, valg til bestyrelse og uddeling af årets pris.

I år er meget lavet om. For det første har man ikke kunne afholde generalforsamlingen rent fysisk, og derfor holder man den digitalt tirsdag den 18. maj klokken 19.

Vil man være med, skal man sende en besked til formand John Anderberg, som kvitterer med et link, man logger sig på.

- Vi bliver nødt til at få holdt generalforsamlingen, så nu gør vi det digitalt. Formalia skal overholdes, siger John Anderberg.

På dagsordenen er blandt andet vedtægtsændringer og mulighed for at holde generalforsamlingerne digitalt og at indkaldelse kan foregår via nyhedsbrevet eller via mail.

Ingen erhvervspris i år

En anden ting, som ikke er som det plejer at være, er uddelingen af årets erhvervspris.

Sidste år var det tømrermester Anders Petersen, HTS Høng, der fik prisen, men i år dropper man den på grund af det digitale møde.

- Det fungerer ikke rigtigt, så vi har droppet det i år, siger John Anderberg.

Til gengæld har foreningen fået en ny hjemmeside, hvor man nemt kan klikke sig ind og blive medlem af foreningen eller tilmelde sig nyhedsbrevet.

Siden er også blevet strammet op og blevet nemmere at navigere rundt i.

DM Skills-fredagsmøde

Som bekendt kommer DM i Skills til Høng i 2022 og i den forbindelse har Høng Erhvervsforening arrangeret et fredagsmøde den 11. juni, hvor foreningen er vært ved en fredags-fadøl og en pølse samt information om DM i Skills 2022.

- Vi opfordrer vores medlemmer til at komme og få et par hyggelige timer med kolleger og medlemmer af foreningen. DM i Skills koordinator Pia Hegner vil på sin sædvanlige friske og inspirerende måde give os en opdatering på arrangementet der bliver det største nogen sinde i Høng hvor 300 unge mennesker i tre dage vil kæmpe om at blive den bedste inden for deres fag, fortæller John Anderberg.

DM i Skills i Høng foregår i dagene fra den 28. til og med den 30. april 2022.

- Ud over dette arrangement er vi med i arbejdet omkring sankthansaften sammen med Lions og vi er også med i Folkemødet, som afvikles sidst i august. Det glæder vi os meget til over på en coronaår, hvor ingenting kunne lade sig gøre, slutter John Anderberg.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk