21. august 2019
Der var rød løber og en del fremmødte til eventen i Dianalund Centret, hvor bosætningsgruppen under DUR havde inviteret borgmester Gert Jørgensen samt alle involverede til premiere på 13 film om Dianalund.
Der var rød løber og en del fremmødte til eventen i Dianalund Centret, hvor bosætningsgruppen under DUR havde inviteret borgmester Gert Jørgensen samt alle involverede til premiere på 13 film om Dianalund.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dianalund blev delt af borgmesteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dianalund blev delt af borgmesteren
Ugebladet Vestsjælland - 13. april 2019 kl. 08:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bosætningsgruppen under DUR havde inviteret borgmester Gert Jørgensen samt alle involverede til premiere på ikke mindre end 13 film om Dianalund, og der var både champagne, rød løber og popkorn, som det jo hører sig til ved filmpremiere. Gert Jørgensen fik æren af at dele den første film på DURs Facebook side og opfordringen lød på Del-Del-Del.

- Vi har så meget i Dianalund, at vi gerne vil dele det med andre, lød opfordringen fra Anne Højvig, som har været en del af initiativet sammen med Kristine Christiansen.

I sin tale benyttede hun lejligheden til at takke sponsorer og alle de velvillige mennesker, der er blevet filmet.

Gert Jørgensen lagde i sin tale vægt på, at han kommer meget til Dianalund i øjeblikket for der sker så mange gode ting for byen, nye butikker åbner og han ser meget gerne flere tilflyttere til Dianalund såvel som til Sorø kommune.

Omkring 40 mennesker var mødt op til begivenheden, hvor de 13 film blev vist på Tv skærme, men fik man ikke lige set dem der, så kan de alle ses på Dianalund.dk under menupunktet Flyt til Dianalund. Udvalgte film vil blive brugt til markedsføring på sociale medier og allerede dagen efter havde 2900 set filmen Dianalund - en by i Sorø kommune og den var delt 85 gange.

- Vi arbejder tæt sammen med Louise Sjøberg, som er bosætningskonsulent i Sorø Kommune, så vi kommer til at monitorere om dette initiativ har en effekt på tilflytningen. For ingen lægger skjul på, at det jo er det det handler om. Alle er i kamp mod alle for at få tilflyttere og få de mindre lokalsamfund til at blive ved med at trives, men fakta er, at Dianalund er en by i udvikling med masser af frivillige kræfter, men vi har plads til flere, slutter Kristine Christiansen af.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk