4. juli 2020
Henrik Jonassen fortæller, at Punkt 1 holder åbent. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Henrik Jonassen fortæller, at Punkt 1 holder åbent. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der er åbent i Gørlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er åbent i Gørlev
Ugebladet Vestsjælland - 19. marts 2020 kl. 11:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Butikslivet i Gørlev er ikke, på samme måde som butikkerne i centrene, ramt af restriktioner og kan derfor holde åbent. Hos Luve Smykker og ure og Luve Kids i Gørlev er der åbent, men med en begrænsning på tre kunder af gangen.

- Vi er selvfølgelig meget opmærksomme på at spritte af og holder rent hele tiden, og så må der kun være tre kunder i butikken af gangen, siger Jane Niemann fra Luve Smykker og ure.

Genboen Mette Thrane i Gørlev Legetøj har også åbnet og hos cykelhandler er der stadig aktivitet og cykler og plæneklipperne bliver serviceret og repareret.

- Vi har masser af lave i værkstedet, men det står lidt stille med nysalget. Men vi har åbnet. Kommer regeringen med en stramning, så følger vi selvfølgelig den, siger cykelhandler Lars Steenberg fra Fri Bike Shop i Gørlev, som i øvrigt tilbyder at hente og bringe cykler og plæneklippere, der skal til service eller repareres.

Punkt 1 og Lysmesteren holder også åbnet, men et planlagt aftensalg er blevet udskudt.

- Vi har haft stor succes med et aftensalg omkring påske, men det har vi udskudt som det ser ud lige nu, fortæller Henrik Jonassen fra Punkt 1.

Frisører, massører og lignende må holde lukket, mens andre holder delvist lukket. Det gælder for eksempel Lynghuset, hvor man kan hente i forvejen bestilte varer og ellers bringer man ud, som man plejer.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk