13. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DUR venter på formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DUR venter på formand
Ugebladet Vestsjælland - 06. juni 2021 kl. 11:52

Dianalund: Forleden kunne det endelig lade sig gøre at holde generalforsamling i DUR, Dianalund Udviklingsråd.

Alt foregik som vanligt i god ro og orden. Den afgående formand Henriette Fosgeraus beretning blev godkendt. Regnskaberne for DUR, E-DUR og det sidste regnskab fra Dianalund B&U kultur blev godkendt. Det resterende beløb, der var i overskud hos B&U Kultur,, skal gå til de forhåbentligt fremtidige Padeltennisbaner, der i øjeblikket forsøges etableret her i Dianalund, har kvinderne fra B&U Kultur valgt.

Næste års budget og flagalleen
Næste års budget blev også godkendt, efter man fik snakket sig frem til, at der skulle afsættes et beløb til den eventuelle bøde, der måtte komme, for at have kørt ulovligt med trailerne i forbindelse med opsætning af flagalleen, som er ejet af DUR.

Bøden forventes udstedt, da det ikke er lovligt at køre med to trailere efter hinanden. Der arbejdes kraftigt på at finde en løsning, således flagalleen igen kan sættes op. Som det ser ud nu, kan det dog tidligst lade sig gøre til næste år. Men det blev slået fast, at der skulle findes en løsning.

Bestyrelsesændringer
De repræsentanter fra bestyrelsen der var på valg og ønskede genvalg opnåede dette og Marianne Vinding fra cafe Corner indtræder som erhvervsbestyrelsesmedlem i stedet for Annika fra Hos Annika. Kristian Egebæk indtræder som foreningsbestyrelsesmedlem i stedet for Henriette Fosgereau. Susanne Larsen overtager revisorposten. Det er nu op til den nye bestyrelse at finde en ny formand for DUR.

Konstitueringen finder sted i nærmeste fremtid og flagalleen har også høj prioritet.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk