29. september 2021
Den nye Skechers butik er sat op og er klar. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Den nye Skechers butik er sat op og er klar. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butik i butikken og tre raske dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butik i butikken og tre raske dage
Ugebladet Vestsjælland - 25. august 2021 kl. 14:55

Det bliver en helt ny butik, man træder ind i, når man torsdag den 26. august skal handle i Sportigan i Høng Centret.

Man har nemlig inddraget nabobutikken, der har stået tom et stykke tid efter at have rummet forskellige forretninger i årenes løb, senest en slikbutik.

Men nu kommer der sko på hylderne og det er de populære Skechers, som kommer til at få en helt nyt koncept i Høng, nemlig en butik i butikken, eller shop in shop..

- Vi har revet en væg ned og giver nu plads til en helt ny afdeling med omkring 50 modeller fra Skechers. En butik i butikken, for vi er jo stadig Sportigan og beholder vores koncept med sportstøj og udstyr til en lang række sportsgrene, slår Dan Plambæk fast.

Sportigan i Høng Centret er den første butik i Danmark, der laver Skechers-.butik i deres egen butik og det glæder men sig over.

- Det skulle have været på plads for et år siden, men corona har forsinket alting, også vores planer. Men nu kører det, siger Dan Plambæk.

Flere sko

Sportigan har fået 100 nye kvadratmeter at gøre godt med og dem bruger man først og fremmest til Skechers-butikken, men også til flere andre skomærker, blandt andet sko fra Rieker, Ecco og andre hverdags-skomærker til mænd, kvinder og børn.

- Vi får flere mærker ind og har i forvejen vores store sortiment i fritidssko, siger Dan Plambæk.

Disken rykker frem

Disken, som plejer at være bagerst i lokalet, har holdt flyttedag og er kommer helt frem i det store lokale, og bliver en ø midt i det hele, hvorfra der er godt overblik over hele butikken.

- Det har været lidt hektisk, men nu er det hele ved at være på plads og vi glæder os over resultatet, slutter Dan Plambæk.

Shop in shop kaldes konceptet med Skechers i Sportigan og man fejrer det nye tiltag med 20% rabat i hele butikken, dog ikke på i forvejen nedsatte varer.

Tilbuddet gælder torsdag den 26. fredag den 27. og lørdag den 28. august.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk