1. november 2020
Familiespejder er spejder for de alleryngste børn og deres forældre. Som Familiespejder er spejder og forælder sammen til spejder. PR foto
Familiespejder er spejder for de alleryngste børn og deres forældre. Som Familiespejder er spejder og forælder sammen til spejder. PR foto
Foto: Jens Thybo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv familiespejder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv familiespejder
Ugebladet Vestsjælland - 11. april 2019 kl. 08:43

Stenlillespejderne Laurentius åbner nu for et nyt tiltag, nemlig Familiespejd.

Familiespejder er spejder for de alleryngste børn og deres forældre. Som Familiespejder er spejder og forælder sammen til spejder. Det gør man fordi det giveren god mulighed for fede oplevelser i naturen som familie, man får nye, stærke venskaber både for børn og voksne, et frirum uden telefoner og tablets og en masse sjove oplevelser og aktiviteter.

- Der er mange andre fordele ved at dele spejderlivet med sine børn, blandt andet følelsen af at være en lille del af noget meget stort. Der er spejdergrupper som vores over hele verden, siger Annette Lemann fra Stenlillespejderne.

Man skal være omkring tre år for at starte sammen med en forælder eller bedsteforælder til Familiespejd og søskende er også velkomne.

- Vi holder de fleste møder ved gruppens hytte på Spejderengen på Idrætsvej 10 i Stenlille, bag Stenlillehallen, og vi starter og slutter altid med en lille samling. Indimellem er vi også ude at udforske naturen længere væk fra hytten, men det aftaler vi inden, fortæller Annette Lemann.

Lederne i Familiespejd-grenen sørger for, at alle forældre er med til at arrangere mindre aktiviteter, og at de aktiviteter der bliver lavet er rigtig gode spejderaktiviteter for familiespejdere. Alle forældre i grenen er dog med til at planlægge og udføre møderne for familiespejderne.

Man mødes første gang den 13 .april klokken 9.30 til 11.30, så tag gerne en madpakke med til bagefter. Datoerne for de følgende spejderaktiviteter får man med hjem denne dag.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk