4. august 2021
Maria Gjedsted satte print af vinderfoto fra skolekonkurrencen på op på vinduerne i Skills-butikken i Høng. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Maria Gjedsted satte print af vinderfoto fra skolekonkurrencen på op på vinduerne i Skills-butikken i Høng. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Besøg Skills-butikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besøg Skills-butikken
Ugebladet Vestsjælland - 23. juni 2021 kl. 11:41

Frem til klokken 15 onsdag den 23. juni kan du møde en grafiker, en journalist og en mediekonsulent i Skills-butikken i Høng.

Du kan høre om, hvordan man uddanner sig i de enkelte brancher, og du kan få lov til at se, hvordan arbejdet foregår.

I vinduet har grafiker Maria Gjedsted, MOMO Graphic Design, hængt billederne fra den fotokonkurrence op, som blev udskrevet for skolernes ældste klasser.

Vinderen blev Mathias Larsen med et billede af en tømrer på et tag, nummer to blev Emilie Larsens billede af en negletekniker og tredjepladsen gik til Sif Augustesen, der sendte et billede af en buschauffør ind.

Desuden blev der uddelt en særpris til Frederik Juul, for et superflot billede af en kolbe.

Præmien, som tilgår hele den klasse, Mathias Larsen går i, er de lækre sandwich fra Cafe Liv og cola, en præmie, der bliver effektueret efter sommerferien.

Kig ind og bliv klogere på uddannelse og opgaverne i Skillsbutikken og mød Maria Gjersted, MOMO Graphic Design, Mediechef Thomas Gosch og journalist Charlotte Koefoed, Sjællandske Medier.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk