2. juni 2020
Ugur Duz i Amigos Cafe og Pizza på Bytorvet i Gørlev har renoveret hele restauranten og fået flere siddepladser. Menukortet har også fået en opfriskning. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Ugur Duz i Amigos Cafe og Pizza på Bytorvet i Gørlev har renoveret hele restauranten og fået flere siddepladser. Menukortet har også fået en opfriskning. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Amigos er for hele familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amigos er for hele familien
Ugebladet Vestsjælland - 20. oktober 2019 kl. 10:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Bytorvet i Gørlev har Ugur Duz i 12 år drevet Amigos Cafe og Pizza. I mange år med en klassisk pizza menu, hvor der både er kebab, sandwich, burgere og meget andet, men nu også med a la carte, hvor der er flere forskellige bøffer og retter at vælge imellem.

- Vi har for eksempel også plankebøf, stjerneskud og så har vi stegt flæsk hver tirsdag. Men hvide kartofler og persillesovs, smiler Ugur Duz, der kom til Danmark i 1985 sammen med sin familie fra Tyrkiet.

- Jeg har lyttet til de ønsker, kunderne har og har udvidet lidt efter lidt med nye retter, siger Ugur Duz.

Han har også haft travlt med at bygge om i restauranten og nu er der blevet lidt flere siddepladser, så der er plads til 45 indenfor og om sommeren er der mulighed for at sidde ude.

- Det er også muligt at ringe og bestille maden, hente den selv eller få leveret. Vi leverer i et større område, Dog ikke over broen, griner Ugur Duz og fortæller om engang, en tidligere kunde, der var flyttet til Aarhus, af gammel vane havde bestilt en pizza til levering, men glemt at opdatere sine oplysninger, så bestillingen lød på en pizza til en adresse i Aarhus.

- Og så langt leverer vi altså ikke, slår Ugur Duz fast.

Der er åbent i Amigos Cafe og Pizza alle dage undtagen mandag, hvor der er lukket.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk