22. april 2019
Hanne Thomsen, formand for de frivillige på Birkely, er klar med en række aktiviteter. Foto: Peter Andersen
Hanne Thomsen, formand for de frivillige på Birkely, er klar med en række aktiviteter. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aktiviteterne er i gang på Birkely

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aktiviteterne er i gang på Birkely
Ugebladet Vestsjælland - 07. oktober 2018 kl. 21:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er kun tre uger siden, Seniorhuset Birkely på Ryevej 28 i Kirke Helsinge blev indviet, men allerede nu, er den frivillige bestyrelse klar med det første program for aktiviteter i huset. Nogle aktiviteter er allerede startet og flere starter i slutningen af oktober.

Til indvielsen i september kunne de besøgende skrive forslag op til aktiviteter de ønskede at deltage i, eller som de gerne ville være med til at starte op. Der blev flittigt skrevet forslag ned, og de aktiviteter, som der var størst tilslutning til, og hvor der er en frivillig tovholder, er nu blevet en realitet.

- Vi er meget glade for, at der allerede er et fast ugeprogram og frivillige tovholdere. Vi har nogle skønner lokaler og rammer, så nu er det bare med at få dem i brug. Jeg håber, at en masse fra området, har lyst til at komme og spille kort eller være kreativ eller lære at bruge sin computer, siger formand Hanne Thomsen.

Hun er sikker på, at der med tiden vil komme endnu flere aktiviteter i huset.

-Jeg kan kun opfordre alle der går med et idé til en aktivitet de gerne vil starte op, eller som måske allerede har gang i en aktivitet, men mangler plads, om at kontakte os. Alle er velkommen her i Seniorhuset Birkely, også selvom du ikke er pensionist.

Aktivitetsprogram
De forskellige aktiviteter er fordelt på forskellige ugedage. Har man lyst til at mødes med andre og være kreativ og sidder måske allerede og laver kort strikker, tegner, stofmaling, papirklip eller andet håndarbejde derhjemme, kan man nu mødes og være kreativ sammen med andre. Det foregår p mandage fra klokken 13 til 16.

Mandage byder også på spil eftermiddage fra klokken 14 og her spilles der whist, andre kortspil eller brætspil.

Cafe og it om onsdagen
Om onsdagen er der cafeeftermiddagefra klokken 13 til 16, hvor man mødes over en kop kaffe, måske lidt hjemmebag og hygger og måske lidt sang.

Onsdag kan man også få hjælp til IT. Første gang er onsdag den 24. oktober og begynder klokken 10.

Temadag
Tirsdag den 6. november er der temadag og der er fokus på at binde blomsterbuketter. Temadagen begynder klokken 14. Kom og få tips og tricks til hvordan du kan binde din egen flotte blomsterbuket. Udgift til blomster må eventuelt påregnes eller medbring gerne egne blomster.

Alle er velkommen, du skal bare møde op. Hvis man har spørgsmål eller idéer, så er man velkommen til at kontakte formand Hanne Thomsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk