13. august 2020
De yngste borgere i Kalundborg Kommune var mødt talstærkt op til åbent hus på Landbrugsskolen Sjællands gård, Torntofte. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

De yngste borgere i Kalundborg Kommune var mødt talstærkt op til åbent hus på Landbrugsskolen Sjællands gård, Torntofte. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus for de små og de store

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus for de små og de store
Opdateret 24. maj 2019 kl. 09:07
Ugebladet Vestsjælland - 23. maj 2019 kl. 11:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag bød Landbrugsskolen Sjælland i Høng indenfor, eller rettere udenfor, på Torntofte til et åbent hus arrangement, der varede hele dagen. De første timer var det Kalundborg Kommunes mindste borgere, der var inviteret til at komme og kigge på gårdens dyr. Der blev klappet geder og aet kaniner og marsvin, og eleverne på landbrugsskolen fortalte og hjalp de små med at håndtere dyrene.

Mange af kommunens børneinstitutioner benyttede lejligheden til at bruge den ene gratis busture, kommunen giver, til at køre til Høng, for eksempel fra Eventyrhuset i Kalundborg og Kirke Helsinge Børnehave.

Høngs dagplejere var også mødt talrigt op og alle havde en skøn dag i strålende sol.

Fra klokken 14 er landbrugskolen åben for alle interesserede, der har lyst til at høre mere om, hvilke uddannelser, landbrugsskolen byder på. Og så er der træktortræf senere på dagen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk