21. februar 2020
30 år i træk har publikum kunnet opleve FIF Revyen. Privatfoto
30 år i træk har publikum kunnet opleve FIF Revyen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30 år med FIF Revyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30 år med FIF Revyen
Ugebladet Vestsjælland - 07. september 2019 kl. 12:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 20. og lørdag den 21. september er det igen tid til FIF Revyen, der spiller tre forestillinger i Fuglede Forsamlingshus. Det er 30. år i træk, der bydes på lokalrevy med masser af sjov, sang og ballade.

- Konceptet er det samme som i alle årene. En revy med en god gang blandede bolsjer. Men det er også en jubilæumsrevy, så der vil være udvalgte numre fra revyen 29. tidligere forestillinger, som bliver kombineret med mange nye numre, oplyser Githa Klarstrup, som igen i år vil være at finde på scenen.

Der er gæsteoptræden af flere kendte ansigter, hvoraf mange nu optræder på andre scener på Sjælland. Tommy Nielsen, Søren Hansen, Mette Sørensen og Henning Kærgård.

I den faste trup er der mange garvede skuespillere, og der finder man i år: Helle Kronby, Charlotte Brix, Jens Peter Letana, Maria Lassen, Torben Bang, Githa Klarstrup og Thomas Nissen.

- Og sidst, men absolut ikke mindst, så er Kim Børge Sørensen tilbage for fuld styrke med sin kendte humor og store sangstemme, påpeger Githa Klarstrup.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk