16. januar 2021
Uddrag fra sidste uges døgnrapport hos Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn.
Uddrag fra sidste uges døgnrapport hos Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn.
Foto: Model
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se ugens politirapport: Trafikdrab og spritbilister på afveje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se ugens politirapport: Trafikdrab og spritbilister på afveje

Uddrag fra døgnrapporten fra Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn fra den forgangne uge

Ugebladet Hørsholm - 09. september 2020 kl. 16:00

INDBRUD Der blev stjålet værktøj fra en villa på Vedbæk Strandvej. Huset er for tiden under renovering, og tyveriet skete i perioden fra fredag den 4. september kl. 14.30 til mandag 7. september kl. 7.

arrow Læs også: Cyklister og gående beskudt med appelsiner

SPRITBILIST-I-UHELD En 39-årig mand fra København kørte søndag 6. september kl. 16.55 ind i en lygtepæl på Rungstedvej i krydset ved Østre Stationsvej. Manden blev tilset af ambulancepersonalet, men kom ikke alvorligt til skade. Til gengæld viste en alkometertest, at den 39-åriges promille var højere end den tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

TRAFIKDRAB En 28-årig mand fra Hørsholm blev dræbt, da han lørdag 5. september omkring kl. 20.35 kørte galt på sin motorcykel på Usserød Kongevej ved Breelteskoven. Den 28-årige kom kørende ud af rundkørslen ved Ådalsvej, da han uvisse årsager kørte galt i en soloulykke. Han blev konstateret død på stedet.

INDBRUD Fredag den 4. september mellem kl. 19.40 og 22.56 blev der stjålet kontanter og smykker fra en lejlighed på Ørbækgårds Allé i Hørsholm. Tyven er kommet ind ved at opbryde en terrassedør.

INDBRUD Et vindue blev forsøgt opbrudt til en villa på Egebakken i Hørsholm i tidsrummet lørdag 5. september kl. 16 og søndag 6. september kl. 16. Gerningspersonen har ikke været inde i huset.

SKUNK En 26-årig mand fra Kokkedal blev torsdag 3. september klokken 20.37 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde skunk. Manden blev truffet på Højengen i Kokkedal.

NARKOBILIST Torsdag 3. september klokken 17.45 blev en 19-årig mand fra Hørsholm sigtet for narkokørsel. Manden blev standset på Alsvej, hvor patruljen kunne konstatere, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden havde heller ikke noget kørekort og blev derfor også sigtet for kørsel uden førerret.

BUTIKSTYVERI En 41-årig mand med ukendt adresse stjal torsdag 3. september klokken 17.00 vin, shampoo og creme fra Meny på Rungsted Bytorv. Manden blev sigtet for tyveriet.

BESLAGLAGT Onsdag 2. september kl. 18.58 blev en 49-årig mand standset på Helsingørmotorvejen ved Hørsholm. Her blev han bedt om at gennemføre en alkometertest, som viste, at hans promille var så langt over den tilladte, at han ikke alene blev sigtet for spirituskørsel, men også fik sin bil beslaglagt. Manden blev taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige promille.

INDBRUD på Vallerød Banevej, Rungsted Kyst, mellem mandag 31. august kl. 16 og tirsdag 1. september kl. 16, hvor der blev opbrudt et vindue til et kontor. På anmeldelsestidspunktet var det ikke gjort op, hvad der blev stjålet.

Kilde: Nordsjællands Politi

arrow Harmonikasammenstød skabte trafikkaos
14. september 2020 kl. 17:07 Opdateret: kl. 18:23
arrow Politi tog bilen fra 39-årig
14. september 2020 kl. 12:45 Opdateret: kl. 11:40
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?