18. januar 2021
Indbrudstyvene er vendt tilbage efter måneder med lav aktivitet under coronakrisen, hvor de fleste holdt sig hjemme. Nu er mange boligejere på sommerferie. Modelfoto
Indbrudstyvene er vendt tilbage efter måneder med lav aktivitet under coronakrisen, hvor de fleste holdt sig hjemme. Nu er mange boligejere på sommerferie. Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se ugens politirapport: Indbrud på indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se ugens politirapport: Indbrud på indbrud

Uddrag af Nordsjællands Politis døgnrapport fra den forgangne uge for Hørsholm og omegn

Ugebladet Hørsholm - 28. juli 2020 kl. 17:00

SPRITKØRSEL En 44-årig lastbilchauffør nægtede søndag 26. juli kl. 18.50 at puste i alkometeret, da han blev standset på Helsingørmotorvejen i Kokkedal, hvor han slingrede fra side til side. Den 44-årige blev anholdt - sigtet for spirituskørsel - og taget med på politistationen, hvor en læge kom for at tage en blodprøve, som kan fastslå i hvilket omfang, han var påvirket af alkohol.

arrow Læs også: Kvinden reagerede prompte på blotter

INDBRUD Smykker, sølvtøj samt sølvbestik blev stjålet ved et indbrud i et hus på Ørbæksgårds Allé i Hørsholm, begået i perioden fra torsdag 16. juli kl. 9 og fredag 24. juli kl. 16.50. En altandør var opbrudt.

INDBRUD En gamercomputer, en bærbar pc og diverse smykker var udbyttet ved et villaindbrud på Rørhønevej i Hørsholm, begået i perioden fra fredag 17. juli kl. 15 og torsdag 23. juli kl. 15. Et vindue til værelse opbrudt.

INDBRUD Et vindue er opbrudt i en villa på Bekkasinvej i Hørsholm mellem mandag 20. juli kl. 11 og søndag 25. juli kl. 17.18. Tyvekoster ikke opgjort ved anmeldelsen.

INDBRUDSFORSØG Ukendt gerningsperson har forsøgt at bryde vindue op i hus på Sangsvanevej i Hørsholm i perioden mellem søndag 19. juli kl. 10 til søndag 26. juli kl. 21. Der er indstigning.

INDBRUD Med en stige op ad husmuren til altan er ukendt gerningsperson eller personer brudt ind i en lejlighed på Rungstedhave i Rungsted. Det er sket i tidsrummet fra fredag 24. juli kl. 11 til søndag 26. juli kl. 11.40. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over stjålne effekter.

INDBRUD Om natten lørdag 25. juli kl. 2.45 har ukendt gerningsperson opbrudt vindue i soveværelse i en villa på Sandbjergvej i Vedbæk. Umiddelbart har tyven ikke været inde i huset, og der vurderes heller ikke at være stjålet noget.

INDBRUD To døre blev opbrudt, da ukendt gerningsperson eller -personer begik indbrud i en villa i Henrikshave i Vedbæk i tidsrummet mellem tirsdag 21. juli og torsdag 23. juli kl. 21.25.

INDBRUD Der blev stjålet cykler ved et villaindbrud på Bomlærkevej i Hørsholmn, begået i perioden fra mandag 20. juli kl. 9.45 til onsdag 22. juli kl. 18.40. En terrassedør var brudt op, og den fulde liste over tyvekoste var ikke opgjort ved anmeldelsen.

INDBRUD Et pengeskab med kontanter, smykker og sølvtøj er stjålet ved et indbrud i en hus på Ørbækgårds Allé i Hørsholm. Tyveriet er sket i perioden fra onsdag 15. juli kl. 10 til onsdag 22. juli kl. 11. En terrassedør blev opbrudt.

INDBRUD En ukendt indbrudstyv stjal tidligt onsdag den 22. juli kl. 04 en højttaler fra et hus på Ubberødvej i Hørsholm. Et vindue blev knust.

INDBRUD Designerstole og højttalere blev ribbet ved et villaindbrud på Stakkeleddet i Hørsholm, begået mellem tirsdag 21. juli kl. 23.55 og onsdag 22. juli kl. 03.50. Gerningsmanden eller gerningsmændene havde opbrudt et vindue til et værelse.

INDBRUDSFORSØG Et bryggersvindue blev knust, da der blev forsøgt indbrud i en villa på Toftebjergvej i Hørsholm, begået mellem mandag 20. juli kl. 20 og tirsdag 21. juli kl. 10.10. Gerningsmanden foretog ikke indstigning.

Kilde: Nordsjællands Politi

arrow Drenges ulovlige cykelbane bliver nu fjernet
29. juli 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 08:48
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?