7. marts 2021
Megasuccesen 'Mamma Mia' er siden premieren i 1999 set af 65 millioner verden over. Nu kan den opleves i Tivolis Koncertsal i dansk opsætning med blandt andre Annette Heick, Matilde Zeuner Nielsen, Trine Gadeberg, Gordon Kennedy, Jesper Lundgaard og Peter Oliver Hansen.
gallery icon

Se billedserie

Megasuccesen 'Mamma Mia' er siden premieren i 1999 set af 65 millioner verden over. Nu kan den opleves i Tivolis Koncertsal i dansk opsætning med blandt andre Annette Heick, Matilde Zeuner Nielsen, Trine Gadeberg, Gordon Kennedy, Jesper Lundgaard og Peter Oliver Hansen.
Foto: Bjarne Stæhr, pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konkurrence: Vind billetter til Mamma Mia og 'Vinter i Tivoli'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkurrence: Vind billetter til Mamma Mia og 'Vinter i Tivoli'

Ugebladet Hørsholm udlodder præmier til både ABBA-musical og Tivoli-tur for hele familien

Opdateret 29. januar 2020 kl. 16:41
Ugebladet Hørsholm - 29. januar 2020 kl. 14:15
Af Morten Timm

Der er lovet snegaranti, når Tivoli igen slår portene op til Carstensens gamle forlystelseshave med 'Vinter i Tivoli' fra fredag 31. januar og tre uger frem til 23. februar.

I samarbejde med Tivoli byder Ugebladet Hørsholm på en konkurrence, hvor du 1. præmien er to billetter til Mamma Mia-musicalen i Tivolis koncertsal torsdag 6. februar kl. 19.30 (dato kan ikke ændres).

2. præmien er en Tivoli-vintertur for hele familien - nemlig 4 entrébilleter og 4 turpas. Og 3. præmien er 4 entrébilletter (kun gyldig til 'Vinter i Tivoli' frem til 23/2-2020).

arrow Læs også: Parfume-gazellen er tilbage
Konkurrencespørgsmålet

Hvornår begyndte Tivoli med vinteråbning i februar?

A: 2010
B: 2018
C: 2019

Mail det rigtige svar med dit navn, adresse og mobilnummer til konkurrence@ugebladet.dk - husk at skrive 'Vinter i Tivoli' i emnelinjen.

Sidste frist for deltagelse er søndag 2. februar, hvor vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser. Vinderne får direkte besked.

Du kan med fordel tilmelde dig Ugebladets daglige nyhedsbrev HER

Is, lys og skøjteløb

Vi har været vant til at besøge forlystelseshaven i sommerhalvåret, siden blev det en tradition at komme i Tivoli i julemåneder og derefter også i efterårsferien med halloween.

Derfor vakte det opsigt, da Tivoli tilbage i 2018 første gang inviterede gæsterne indenfor til en ny vintersæson med sne-scenografier og vinteraktiviteter, bl.a. 300 m² stor skøjtebane foran Nimb, hvor interaktivt lys i isen følger skøjteløberne, og laserstråler der lyser op fra Nimb-slottets tårn.

Det store springvand ved Plænen får en 10 meter høj isskulptur, langs Tivoli Søen er opført en 18 meter lang lystunnel og foran H.C. Andersen Slottet opsættes et lysloft med ny vintergrafik til musik af Aphex Twin.

Endvidere er der opført en 15 meter høj iglo Pingonesien fra Rasmus Klump-universet.

arrow Nyt kaffested i Midtpunkt klar til kunderne
27. januar 2020 kl. 18:30 Opdateret: kl. 18:25
arrow SE BILLEDERNE: Danmarks mindste værtshus lukker
27. januar 2020 kl. 10:30 Opdateret: kl. 10:44
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?