10. juli 2020
Frivilligecentret søger 3-4 frivillige tovholdere, som har lyst til at koordinere skralde-gå-ture i Hørsholms dejlige natur. Hørsholm Kommune donerer skraldetangen og andet udstyr. Pressefoto
Frivilligecentret søger 3-4 frivillige tovholdere, som har lyst til at koordinere skralde-gå-ture i Hørsholms dejlige natur. Hørsholm Kommune donerer skraldetangen og andet udstyr. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige søges til at stå for skralde-gåture

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige søges til at stå for skralde-gåture

Hørsholm Kommune støtter borger­ønske om at få samlet mere affald i naturen

Opdateret 27. maj 2020 kl. 08:30
Ugebladet Hørsholm - 27. maj 2020 kl. 08:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgere i Hørsholm har blandt andet via de sociale medier efterlyst en mere organiseret indsats i kommunen for at samle skrald i naturen, og Hørsholm Kommune er rede til at støtte borgernes initiativ.

arrow Læs også: DEBAT: Hørsholm skæmmes af ufattelige mængder skrald

Derfor vil man stille en pakke med nødvendige hjælpemidler som plastsække, handsker, affaldstænger og refleksveste til rådighed for de frivillige, som er klar til at gøre en indsats.

Frivilligcentret bakker fuldt og helt op om initiativet og tilbyder husly og støtte til de borgere, som har lyst til at være tovholdere på opgaven.

Skal koordinere indsats

"Vi søger omgående 3-4 frivillige tovholdere, som vil påtage sig opgaven med at koordinere den frivillige indsats, hjælpe med planlægning af ruter og udlevering af hjælpemidler til affaldsindsamling," siger centerleder Tina Holkmann Gerling i en pressemeddelelse.

"Naturfredningsforeningens store affaldsindsamling er på grund af corona-epidemien flyttet til september, så det er dejligt, at borgerne selv efterlyser handling og er klar til at gå i gang," fortsætter hun.

Interesserede kan kontakte Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm på tlf. 2926 2040 eller på mail: mail@frivilligcenterhorsholm.dk. Man kan læse mere på www.frivillighorsholm.dk.

jesl

arrow Borgere smed affald: Bizart at lukke genbrugspladsen
16. marts 2020 kl. 09:30 Opdateret: kl. 12:19
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?