24. oktober 2021
Anne Ehrenreich og Ann Lindhardt udgør den politiske gruppeledelse i Venstre Hørsholm. Om kort tid skal du i et valg om at blive partiets nye spids- og borgmesterkandidat. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Anne Ehrenreich og Ann Lindhardt udgør den politiske gruppeledelse i Venstre Hørsholm. Om kort tid skal du i et valg om at blive partiets nye spids- og borgmesterkandidat. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter turbulent periode: Venstres frontkvinder gør klar til kamp om spidskandidatur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter turbulent periode: Venstres frontkvinder gør klar til kamp om spidskandidatur

Ny Venstre-bestyrelse er på plads inden forårets afgørende valg af partiets spidskandidat til kommunalvalget i Hørsholm. Det står mellem Ann Lindhardt og Anne Ehrenreich

Ugebladet Hørsholm - 27. februar 2020 kl. 17:30
Af Morten Timm

"Venstre har lokalt i Hørsholm haft nogle bjerge at skulle bestige. Nu kan vi se fremad og fokusere på Venstres politiske profil og spidse blyanten frem mod kommunalvalget i 2021".

arrow Læs også: Før kandidatvalg i Venstre: Håber på et robust mandat

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra partiets gruppeledelse - Ann Lindhardt og Anne Ehrenreich - efter det, de nu selv kalder en turbulent tid. Længere tids uro i kommunalbestyrelsesgruppen kulminerede, da gruppeformand Annette Wiencken i november i protest meldte sig ud af Venstre og blev løsgænger. Kort tid var den lokale partiformand Jørgen Eirfeldt trådt tilbage.

Afgørende valg af spidskandidat

"Efter en svær og hektisk periode kan vi nu puste ud, og se hvor godt vi er kommet igennem det hele. Stormen har lagt sig, og vi har fået den eftersøgte arbejdsro," udtaler Ann Lindhardt og Anne Ehrenreich.

Men det er ikke så længe, at de Venstre-frontkvinder kan puste ud, for her til foråret skal de ud i et afgørende valg om at blive Venstres nye spids- og borgmesterkandidat.

Både Ann Lindhardt og Anne Ehrenreich har meldt deres kandidatur.

Formand genvalgt

På Venstres netop afholdte generalforsamling blev formand Stig Brammer genvalgt. Han afløste som bekendt Jørgen Eirfeldt, der valgte at trække sig fra posten i efteråret.

Samtidig var der også valg til bestyrelsen, og her blev Rie Brodersen, Preben Carøe, Klaus Topholm, Ib Lunde Rasmussen, Birgitte Dyreborg valgt som nye medlemmer af bestyrelsen, mens der var genvalg til Erik Wetche.

Som suppleant blev Nicolai Lindhardt valgt.


I Hørsholm har Venstres lokalafdeling valgt ny bestyrelse. Fra venstre: Erik Wetche (genvalgt), Nicolai Lindhardt (suppleant), Klaus Topholm, Rie Brodersen, Birgitte Dyreborg, Stig Brammer (formand), Birger Bøgeblad, Ib Lunde Rasmussen og Preben Steenkjær (næstformand), (Preben Carøe mangler på fotoet). Pressefoto

Derudover tæller V-bestyrelsen Birger Bøgeblad og Preben Steenkjær (næstformand).

Den nyvalgte Venstre-bestyrelse konstituere sig på først kommende bestyrelsesmøde.

Til partiets kredsbestyrelse blev Ann Lindhardt, Preben Steenkjær, Stig Brammer og Ib Lunde Rasmussen valgt.

arrow Kandidatkampen i Venstre er udsat
17. april 2020 kl. 07:00 Opdateret: kl. 16:07
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?