3. juni 2020
En kvinde blev kvæstet i krydset Gl. Hovedgade-Rungstedvej, da hun som fodgænger blev kørt ned af en bilist, som nu er blevet dømt i sagen.
En kvinde blev kvæstet i krydset Gl. Hovedgade-Rungstedvej, da hun som fodgænger blev kørt ned af en bilist, som nu er blevet dømt i sagen.
Foto: Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilist fik dagbøder for at køre fodgænger ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilist fik dagbøder for at køre fodgænger ned

Kvinde pådrog sig tre brud ved påkørsel i fodgængerfelt

Opdateret 27. marts 2020 kl. 19:23
Ugebladet Hørsholm - 27. marts 2020 kl. 18:45
Af Morten Timm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens en kvinde fik brud på bækkenet, kæben og rygsøjlen, da hun en tidlig decembermorgen i 2018 blev kørt ned i et fodgængerfelt i Hørsholm, kunne bilisten bag ulykken - en 57-årig mand fra Hørsholm - for nylig modtage sin straf i Retten i Helsingør.

Den lød på 20 dagbøder á 300 kroner samt en betinget frakendelse af kørekortet i tre år.

Af retsbogen fremgår det, at han er dømt efter færdselslovens §118 ved ikke at have optrådt hensynsfuld og udvist tilstrækkelig agtpågivenhed.

Erkender sig skyldig

Ulykken skete 10. december 2018 kl. 5.53, da kvinden var på vej over fodgængerfeltet i krydset ved Rungstedvej-Gl. Hovedgade. Den 57-årige bilist kom kørende ad Gl. Hovedgade og ville foretage et venstresving, da han påkørte kvinden.

Den 57-årige mand har fra starten erkendt sig skyldig i tiltalen, ligesom han ifølge retsbogen har anerkendt et fremsat erstatningskrav.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?