2. december 2020
De to helte Luna og Tjum, alias pindsvinet og egernet tager på deres livs eventyr.
gallery icon

Se billedserie

De to helte Luna og Tjum, alias pindsvinet og egernet tager på deres livs eventyr.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag børnene med i biffen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag børnene med i biffen
Ugeavisen Næstved - 31. juli 2020 kl. 11:43

Så åbnede biograferne endelig og nu er det muligt for et par familier at komme i biffen oven i købet gratis. Ugeavisen Næstved udlodder fra avisen i denne uge biografbilletter til filmen Luna Og Den Magiske Krystal, hvor to læsere kan vinde hver fire billetter.

Pindsvinet fortæller eventyr

Luna er ikke noget helt almindeligt lille pindsvin. Hun er fuld af energi og har en meget levende fantasi. Hun elsker at fortælle sindsoprivende eventyr til alle uanset om de vil lytte eller ej. Fælles for hendes fortællinger er, at hun altid selv optræder som den frygtløse heltinde, der redder verden.

Da Bjørnekongen stjæler den magiske krystal, der sørger for vand til skoven og skovens dyr, får Luna endelig en mulighed for at bevise sit store heltemod.

Luna på en farlig mission

Luna melder sig frivilligt til at skaffe krystallen tilbage, men de andre dyr griner hånligt af hende - et pindsvin kan da ikke udføre så farlig en mission. Men Luna insisterer, og på den fantastiske og farefulde mission tager hun egernet Tjum med, som er hendes bedste og eneste ven. To usandsynlige helte tager på deres livs eventyr!

For at være med i konkurrencen skal man udfylde kuponen i Ugeavisen i denne uge eller via sms.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk