24. juni 2019
Stierne og omgivelserne er spektakulære i det nordlige Spanien. Man kan opleve bjergkæden Picos de Europa indefra på Ruta del Cares. Foto: Viktors Farmor
gallery icon

Se billedserie

Stierne og omgivelserne er spektakulære i det nordlige Spanien. Man kan opleve bjergkæden Picos de Europa indefra på Ruta del Cares. Foto: Viktors Farmor
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store oplevelser i vandrestøvler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store oplevelser i vandrestøvler
Ugeavisen Næstved - 15. januar 2019 kl. 15:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bomulds T-shirt duer ikke, grundformen skal være i orden og så er det en rigtig god idé at drikke vand fra et lille reservoir i rygsækken. Mange små slurke fra drikkeslangen er det bedste, når man har det varmt.

Der er altid gode råd fra Spejder Sports to erfarne mænd, når det gælder ture til fods. Forleden Tue Krat Holt og Rasmus Egelund assistance af Gudik Holm Plews fra rejsebureauet Viktors Farmor.

Gudik Holm er søn af Kirsten Gynther Holm og det familieejede rejsebureau er kendt for at give mennesker med interesse for vandring, kultur og natur store oplevelser.

Viktors Rejser sender altid en af deres egne rejseledere med, som står for turene sammen med en lokal guide. Ruterne vælges med fokus på natur, kultur og sværhedsgrad. Således er den berømte Camino dømt ude. Der er simpelthen for mange mennesker og Viktors Rejser har fundet alternative ruter i nærheden.

Selskabets rejsemål justeres løbende. Forsamlingen hos Spejdersport tages med til fantastiske Kap Verde, Abruzzo i Italien og Nepal.

Læse resten af historien i Ugeavisen Næstved

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk