21. januar 2019
Det er lykkedes NEMF at få fat på italienske Deda Cristina Colonna til at instruere operaen i Næstved.
gallery icon

Se billedserie

Det er lykkedes NEMF at få fat på italienske Deda Cristina Colonna til at instruere operaen i Næstved.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved får sin egen opera

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved får sin egen opera
Ugeavisen Næstved - 07. august 2018 kl. 13:00
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Italienske Deda Christina Colonna er instruktør, når Næstved Early Music Festival (NEMF) har premiere 17. august på deres nye opera.

I forvejen byder Næstved på masser af scenekunst med både musical, egns- og musikteater, men nu får byen også sin egen opera.

Mandag 13. august præsenterer Næstved Early Music Festival holdet til den nye opera, som har premiere fredag 17. august i forbindelse med den anden festival, som også byder på koncerter og byvandring.

Mange kender hendes stemme, men ved ikke hvordan hun ser ud. Forhenværende P2-vært Karin Fich er værten, der taler med den italienske instruktør Deda Cristina Colonna, Peter Spissky, der står for den musikalske ledelse samt de unge skandinaviske sang-solister, som også giver smagsprøver på Vivaldis opera Il Giustino.

Vivaldis opera handler om en bondedreng, som redder en prinsesse og derefter bliver viklet ind i magtkampen om kejsertronen.

Scenograf er den danske designer Mette Lindberg som også laver kostumer.

Der skal bruges i alt seks statister til forestillingen og produktionsleder Nina Pavlovski mangler stadig to statister. Hvis det har interesse kan man skrive til nina@ pavlovski.dk

Præsentationen er 13. august kl. 16-17 i Ny Ridehus. Der er gratis adgang og hele festival-programmet kan ses på www.nemf.dk

n

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk